Firmino, bonus uriaş la Liverpool! Golul cu Souhampton i-a adus o mică avere

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
12/02/2018, 20:29
Firmino, bonus uriaş la Liverpool! Golul cu Souhampton i-a adus o mică avere

Liverpool a învins-o pe Southampton, scor 2-0, în etapa a 27-a din Premier League. Roberto Firmino a marcat un gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Mohamed Salah. Internaţionalul brazilian a pus mâna pe o mică avere la finalul meciului.

Conform presei engleze, Roberto Firmino a primit un bonus de aproape 100.000 de lire sterline pentru prestaţia din partida cu Southampton. Astfel, atacantul de 26 de ani a obţinut în 90 de minute mai mulţi bani decât câştigă săptămânal din salariu.

Firmino, bonus pentru golurile marcate

Firmino are un salariu de 68.025 de lire sterline pe săptămână la Liverpool, însă în contract are câteva bonusuri de invidiat. După ce trece de bariera de 16 goluri marcate, internaţionalul brazilian are un bonus de 85.000 de lire sterline pentru fiecare reuşită, dar şi unul pentru pase decisive.

În actualul sezon, Roberto Firmino a marcat 20 de goluri în cele 36 de meciuri jucate, în toate competiţiile, pentru Liverpool. În Premier League, brazilianul are 12 reuşite, în timp ce în Liga Campionilor a înscris de şase ori.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.