Firmino, bonus uriaş la Liverpool! Golul cu Souhampton i-a adus o mică avere

roberto firmino, southampton-liverpool

Roberto Firmino a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă în meciul Southampton - Liverpool 0-2. Prestaţia i-a adus brazilianului un bonus din partea conducerii.

Liverpool a învins-o pe Southampton, scor 2-0, în etapa a 27-a din Premier League. Roberto Firmino a marcat un gol şi a pasat decisiv la reuşita lui Mohamed Salah. Internaţionalul brazilian a pus mâna pe o mică avere la finalul meciului.

Conform presei engleze, Roberto Firmino a primit un bonus de aproape 100.000 de lire sterline pentru prestaţia din partida cu Southampton. Astfel, atacantul de 26 de ani a obţinut în 90 de minute mai mulţi bani decât câştigă săptămânal din salariu.

Firmino, bonus pentru golurile marcate

Firmino are un salariu de 68.025 de lire sterline pe săptămână la Liverpool, însă în contract are câteva bonusuri de invidiat. După ce trece de bariera de 16 goluri marcate, internaţionalul brazilian are un bonus de 85.000 de lire sterline pentru fiecare reuşită, dar şi unul pentru pase decisive.

În actualul sezon, Roberto Firmino a marcat 20 de goluri în cele 36 de meciuri jucate, în toate competiţiile, pentru Liverpool. În Premier League, brazilianul are 12 reuşite, în timp ce în Liga Campionilor a înscris de şase ori.