Fiţe de 200.000 de euro! Vezi cine este posesorul acestui Ferrari

S-a jurat ca nu-si mai ia Ferrari, dar iata-l din nou la volanul unui bolid alb, nou-nout. Este vorba de celebrul cantaret de manele, Adi Minune....
23.08.2013 | 08:55
Fite de 200000 de euro Vezi cine este posesorul acestui Ferrari

S-a jurat ca nu-si mai ia Ferrari, dar iata-l din nou la volanul unui bolid alb, nou-nout. Este vorba de celebrul cantaret de manele, Adi Minune.

Adi Minune se lauda ca a primit noul Ferrari, alb pe dinafara, rosu pe interior. Basca o limuzina bonus, spune el. Ambele – incearca sa ne convinga – provin de la aceeasi firma care nu demult l-ar fi executat silit pentru neplata ratelor la o alta masina, in valoare de 125 de mii de euro.

Manelistul a cumparat-o in 2007, dar ar fi “uitat” sa plateasca aproape 20 de mii de euro. Acum, Minune sustine ca aceeasi societate pe care ar fi tepuit-o – din cate se spune – s-a hotarat sa debordeze de generozitate.

E greu de crezut, mai ales ca marcile n-au nici in clin, nici in maneca una cu cealalta. Dar…cine stie ce combinatii o fi invartit Adrian.

Minune e indragostit de noua jucarie pe patru roti. Si-a asortat o pereche de pantalonasi scurti in ton cu albul masinii, la mana ii sclipesc diamantele incrustate in ceas, iar oglinda retrovizoare ii confirma: freza e impecabila!

“Sunt soferul unei bijuterii”, se lauda Minune. “Imi place sa traiesc clipa si secunda si daca ma pot imprumuta sa-mi fac o placere, inima nu stie ce e aia. Eu am mai spus, mie nu-mi place sa ma etalez cu ce am, imi place sa traiesc.”

Acum doua luni, doar o… minune a facut ca manelistul sa scape nevatamat, dintr-un accident. Ferrari-ul cel vechi s-a ciocnit cu o alta masina, intr-o intersectie din Bucuresti.

Adi Minune isi dorea inca din era comunista sa ajunga la volanul unui Ferrari. A asteptat aproape trei decenii sa-si vada visul cu ochii.

Drumul spre bijuteria motorizata de aproape 200 de mii de euro a fost lung si presarat cu multe obstacole. A dat de sase ori si examenul pentru permisul auto.

 Care a fost prima masina condusa? “Prima masina a fost o bicicleta furata. Si-a uitat unul bicicleta la mine la poarta si foarte simplu, am bagat-o in curte. Hahahahah, ce sa zic, prima masina a fost o Dacie adusa de la unguri care am cumparat-o cu fostul meu sofer, Dumnezeu sa-l ierte, nea Nelu si dupa aceea am progresat ca orisicine.”

Dar oare, acum, la volanul bolidului, intoarce lumea capul dupa el pe strada? “Intoarce lumea capul si cand sunt intr-un Ford K!”

 Sursa: Cancan

 

Tags: