Fotbal international

“Fițe de Italia”. Ce i-a cerut Maurizio Sarri lui Roman Abramovich

21.07.2018 | 09:10
Maurizio Sarri i-a cerut lui Roman Abramovich alimente din Italia

La doar o zi după ce patronul lui Chelsea i-a impus noului tehnician să nu mai poarte trening și să nu mai fumeze la antrenamente și în pauzele meciurilor, Maurizio Sarri i-a cerut lui Roman Abramovich să îi aducă alimentele preferate din Italia. Motivul? Italianului nu îi plac produsele englezești.

Sarri a preluat funcția de antrenor al londonezilor, dar pare că are deja probleme de acomodare în Anglia. Chiar dacă Londra este un oraș în care există o comunitate de italieni, Sarri duce deja dorul produselor de acasă. Fostul manager al lui Napoli nu este un fan al mâncărurilor englezești și găsește cu greu ceva care să îi placă.

Antrenorul italian a cerut conducerii lui Chelsea să îi aducă din Italia carne, brânză și cafea, după ce nici măcar Gianfranco Zola, care a jucat la Chelsea și care acum îi este secund pe Stamford Bridge, nu a reușit să îi recomande cele mai bune restaurante din Londra cu specific italian.

Maurizio Sarri i-a cerut lui Roman Abramovich alimente din Italia

Cererea lui Sarri vine la doar o zi după ce patronul lui Chelsea i-a impus să nu mai poarte trening la conferințele de presă și să nu mai fumeze la antrenamente și în pauzele meciurilor. În privința hainelor, Sarri s-a conformat și a venit “la 4 ace” la conferință. Rămâne de văzut dacă italianul, cunoscut ca un fumător înrăit, se va putea abține să nu își aprindă câte o țigară când jucătorii îl vor scoate din sărite.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri