Life

Fiul lui Cristian Țopescu, urmărit de ghinion. A divorțat, iar acum a fost executat silit de bancă

Unul dintre băieții regretatului comentator are probleme grave. Cristi Țopescu a fost executat silit de bancă pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei.
17.11.2021 | 09:08
Fiul lui Cristian Topescu urmarit de ghinion A divortat iar acum a fost executat silit de banca
Cristi Țopescu are probleme după ce a făcut un împrumut. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristi Țopescu are probleme grave. Fiul regretatului Cristian Țopescu a fost executat silit de bancă pentru o datorie de aproape 700.000 de lei.

A apelat la un credit ipotecar, dar se pare a uitat să mai plătească ratele.

Nici în plan personal nu stă mai bine. În anul 2019 a divorțat pentru a doua oară, după ce soția sa l-a acuzat că ar fi avut relații și cu alte femei în timpul căsătoriei.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Cristian Țopescu, urmărit de ghinion. A divorțat, iar acum a fost executat silit de bancă

În urmă cu mai mulți ani, fiul regretatului Cristian Țopescu a făcut un împrumut.

După o perioadă a uitat să mai plătească ratele, așa că banca a cerut executarea silită pentru o datorie de aproximativ 700.000 de lei. Cererea a fost aprobată după mai multe termene.

“Admite cererea. Încuviințează cererea de intervenție formulată în cursul executării silite efectuate în dosarul de executare nr. 1684/2021, în temeiul titlurilor executorii reprezentate de contract de credit pentru bunuri imobiliare nr.RBRO5628125/18.01.2018 și Contract de ipotecă imobiliară autentificat, pentru recuperarea sumei de 697.971,60 lei. Fără cale de atac”. a decis instanța potrivit Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul regretatului om de televiziune a divorțat

Cristi și Raluca s-au căsătorit în anul 2010 și sunt părinții a doi băieți. După aproape 7 ani de mariaj au început să apară problemele. Femeia anunța pe pagina sa de socializare că urmează să divorțeze, acuzându-și soțul de infidelitate.

“Asta este pentru, sper, viitorul meu ex-soț pentru că s-a culcat cu alte femei în timp ce îmi spunea că mă iubește”, scria la vremea respectivă Raluca în dreptul unei fotografii cu degetul mijlociu ridicat.

ADVERTISEMENT

După câteva luni, blondina a decis să-l ierte în speranța că soțul ei și-a învățat lecția, deși actele de divorț erau deja înaintate. S-au recăsătorit, dar mariajul lor nu a durat prea mult. Cei doi s-au despărțit din nou, iar Cristi Țopescu a dat-o în judecată pe Raluca pe 13 martie 2019.

Cristian Țopescu a avut trei copii și a fost tare mândru de ei. Cu prima soție, Rodica, a avut un copil. Cunoscuta prezentatoare Cristina Țopescu. Aceasta s-a stins din viață în anul 2020.

ADVERTISEMENT

A doua soție a fost Rosemarie, care i-a dăruit un băiat, pe Cristi. După 15 ani, regretatul om de televiziune a divorțat din nou și s-a recăsătorit cu Christel Ungar. Aceasta l-a făcut din nou tată, după ce l-a născut pe Sebastian.

ADVERTISEMENT