Life

Fiul Amnei, sub tratament de 7 luni. Cu ce problemă de sănătate se confruntă David

Fiul Amnei are probleme de sănătate. David se află sub un tratament care durează 7 luni, pentru ca să se facă bine. Ce i-au descoperit medicii de la o clinică din Turcia?
19.07.2022 | 11:15
Fiul Amnei sub tratament de 7 luni Cu ce problema de sanatate se confrunta David
Ce problemă de sănătate are fiul Amnei. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Amna este îngrijorată pentru fiul ei. David are probleme de sănătate și acum trebuie să urmeze un tratament, pe o perioadă de 7 luni, la recomandarea unor medici din Turcia.

Fiul Amnei suferă de astm. David trebuie să ia tratament timp de 7 luni

Amna a mărturisit că fiul său suferă astm pe bază de alergii. A descoperit afecțiunea după ce David tușea și răcea mai mereu.

ADVERTISEMENT

Cu toate că-l ducea de fiecare dată la consult, Amna tot nu deslușea ce i se întâmplă cu adevărat copilului ei. În cele din urmă, a apelat la doctori din Turcia, care i-au depistat astmul celui mic.

”David este puterea mea, este cel mai bun prieten al meu. Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă.

ADVERTISEMENT

Am făcut niște investigații și în țară, de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce…I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a spus Amna în podcastul ”Acasă la Măruță”.

Chiar dacă își face griji pentru David, Amna încearcă să-și păstreze și optimismul. Solista știe că într-o zi fiul său se va vindeca.

ADVERTISEMENT

Amna, mamă singură

Amna este una dintre mamele din România care își cresc singure copilul. Cântăreața a divorțat în 2019, după 9 ani de căsnicie, care părea una reușită. Într-o emisiune online, Amna a dezvăluit motivul despărțirii.

Solista a mărturisit într-un podcast al Roxanei Nemeș că a decis să pună punct mariajului din cauza că nu mai suporta să treacă peste obstacolele din relație. Totodată, ea dă vina și pe lipsa de comunicare.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai formează un cuplu cu fostul soț, Amna are în continuare respect față de el, deoarece consideră că a fost stâlpul familiei. De asemenea, îi dorește acestuia numai fericire.

Chiar dacă nu mai are pe cineva lângă ea, Amna nu se dă în lături de la o altă relație și chiar își dorește să devină mamă a doua oară. De la noul partener și-ar dori ca să fie devotat ei și fiului său.

Amna este una dintre cele mai iubite artiste din România. A devenit cunoscută datorită melodiei ”Tell Me Why”. În 2021, a participat și la renumita competiție ”Survivor România”.

ADVERTISEMENT