Life

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizită. Impresara a răbufnit: „Este păcatul lui, își târăște copilul în așa ceva”

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe, audiat. Impresara, noi atacuri la adresa fostului soț, deoarece acesta dorește ca fiul său să se mute cu el la Craiova.
02.06.2022 | 23:13
Fiul Anamariei Prodan si al lui Reghe audiat pentru programul de vizita Impresara a rabufnit Este pacatul lui isi taraste copilul in asa ceva
Anamaria Prodan răbufnește la adresa lui Reghe. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Youtube Kanal D
ADVERTISEMENT

Ana Maria Prodan a vorbit despre faptul că fiul său va fi audiat, așa cum a cerut fostul soț al acesteia, Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Astfel, vineri, pe data de 3 iunie, fiul celor doi foști soți va fi audiat la Tribunal de la Buftea.

ADVERTISEMENT

După aceea, va avea loc judecata Ordonanței Prezidențiale pe care a cerut-o antrenorul de la Universitatea Craiova, în vederea stabilirii programului de vizită în care își poate vedea fiul.

Într-o declarație pentru Click, Anamaria Prodan a răbufnit și a spus că Laurențiu Reghecampf nu are voie să stea în aceeași sală cu fiul lor, alintat Bebe sau Bebeto și în sala respectivă ar trebui să fie avocatul și judecătorul.

ADVERTISEMENT

De asemenea, aceasta a transmis că fiul lui Laurențiu Reghecampf va fi însoțit de sora lui mai mare, Sarah, având în vedere faptul că Anamaria Prodan se află în Emirate.

Anamaria Prodan: „Este un păcat ce face”

Mai mult, impresara a spus că ceea ce face acum Laurențiu Reghecampf este un păcat deoarece „își târăște fiul în așa ceva”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Anamaria Prodan l-a acuzat pe antrenor că și-a părăsit și batjocorit copiii.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui”, a spus impresara.

De asemenea, Anamaria Prodan a insistat asupra unor declarații anterioare conform cărora Laurențiu Reghecampf este mort pentru familia ei. Impresara a mai spus și că Laurențiu Reghecampf va plăti pentru ceea ce face acum.

ADVERTISEMENT

„Pentru noi am mai zis: a murit!. Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului.

Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Totodată, Anamaria Prodan a mai vorbit și despre posibilitatea ca Bebeto să se mute la Craiova alături de antrenor și a precizat că doar fiul ei și al lui Laurențiu Reghecampf poate decide acest lucru.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat!”, a mai spus ea.

ADVERTISEMENT