Life

Fiul Ancăi Serea împlinește 7 ani. Gestul făcut de vedetă la aniversarea acestuia

Fiul Ancăi Serea împlinește 7 ani. Este zi de sărbătoare în familia vedetei, iar aceasta a avut grijă să facă și un gest pe măsură.
20.05.2023 | 11:27
Fiul Ancai Serea implineste 7 ani Gestul facut de vedeta la aniversarea acestuia
Fiul Ancăi Serea împlinește 7 ani. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Ancăi Serea împlinește 7 ani astăzi, iar vedeta a avut grijă să facă un gest pe măsura momentului. Se pare că aniversarea fiecărui copil în parte este un eveniment extrem de important pentru ea, dar și pentru Adi Sînă.

Fiul Ancăi Serea împlinește 7 ani

Anca Serea este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Este extrem de activă în mediul online, de unde altfel câștigă și sume impresionante lunar. Pe de altă parte, aceasta nu uită nici de timpul petrecut cu familia.

ADVERTISEMENT

Dovada cea mai clară este gestul făcut de vedetă la aniversarea lui Moise. Fiul Ancăi Serea a împlinit 7 ani, iar vedeta a publicat un mesaj extrem de emoționant pe contul personal de socializare, alături de un videoclip pe măsură.

În rândurile scrise, fiul Ancăi Serea este numit ca una ”dintre cele șase minuni” cu care ea și Adi Sînă au fost binecuvântați. De asemenea, vedeta nu a uitat nici de ceilalți membri ai familiei.

ADVERTISEMENT

În postarea sa, Ana Serea vorbește despre relația dintre fiul ei și ceilalți copii. Totodată, ea speră ca Moise să aibă parte de aventuri pe tot parcursul vieții sale, promițându-i că familia va fi mereu alături de el.

Mesajul emoționant postat de vedetă

La finalul mesajului emoționant publicat pentru fiul ei, Anca Serea spune că își dorește ca acesta să fie fericit. De asemenea, speră ca toate visurile pe care cel mic le va avea să se îndeplinească.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani, Moise-Petru 🐭! Șapte primăveri au trecut pe negândite alături de Moise, una dintre cele șase minuni cu care am fost binecuvântați! Ghidușul familiei, argintul nostru viu care pare că niciodată nu este afectat de oboseală, veșnic pus pe povești, pe construit și pe jucat.

Un frate mai mare mereu grijuliu cu Leah, un frate mai mic veșnic neastâmpărat cu Ava, Noah și Sarah, dar cu un suflet mare și cald. Sunt sigură că vei avea parte de aventuri cel puțin la fel de frumoase ca și până acum, la care noi promitem să îți fim alături necondiționat, clipă de clipă.

ADVERTISEMENT

La mulți ani, iubitul meu, să ai parte doar de zâmbete și voie buna și să îți vezi visele cu ochii! Te iubesc, mama&tata&frații tăi!”, a fost mesajul emoționant pe care Anca Serea i l-a transmis fiului său, Moise.

Amintim că în luna martie fiul Ancăi Serea cel mare a împlinit 21 de ani. În acea zi, vedeta a avut grijă să îi ofere un cadou pe măsură. Și atunci, ea a împărtășit totul cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. 

ADVERTISEMENT
Tags: