Life

Fiul Andreei Esca a împlinit 19 ani! Ce mesaj i-a transmis vedeta Pro TV: ”Mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare”

Vedeta Pro TV, Andreea Esca, este fericita mamă a doi copii deja mari: Alexia și Aris, cel din urmă împlinind 19 ani, mesajul știristei pentru sărbătorit fiind unul cu totul și cu totul deosebit.
24.07.2022 | 17:58
Fiul Andreei Esca a implinit 19 ani Ce mesaj ia transmis vedeta Pro TV Mia dat voie sal iubesc cu patima mea ingrozitoare
Andreea Esca, mesaj emoționant cu ocazia zilei de naștere a lui Aris, fiul ei care a împlinit 19 ani / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca are, astăzi, 24 iulie 2022, toate motivele să fie emoționată. Este ziua de naștere a fiului ei, Aris Melkior, copilul ei mai mic care împlinește 19 ani. Vedeta Pro Tv a avut, așa cum era și de așteptat, un mesaj cât se poate de emoționant la adresa tânărului.

Andreea Esca, mesaj pentru fiul ei care a împlinit 19 ani: ”Aris e cald”

Vedeta Pro TV, Andreea Esca, i-a transmis fiului ei și al lui Alexandre Eram, un mesaj cu ocazia împlinirii a 19 ani de viață. Iar mesajul dedicat lui Aris Melkior este unul în care sentimentele pe care Andreea Esca le are, ca mamă, pentru băiatul ei, se amestecă cu felul relațxat al vedetei Pro TV de a fi, dar subliniază și calitățile tânărului.

ADVERTISEMENT

”Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume!

Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea…. Îți mmulțumesc, Aris Melkior!”, a notat Andreea Esca pe conturile ei de socializare alături de câteva fotografii adorabile care o prezintă pe vedeta Pro TV în compania fiului său la diverse vârste.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, Aris Melkior, fiul Andreei Esca, a fost felicitat și de Alexia Eram, sora lui mai mare. Alexia, la fel ca mama sa, Andreea Esca, a postat mai multe fotografii alături de fratele ei mai mic și i-a transmis un mesaj emoționant.

”La mulți ani, Aris! You are the best brother ever (Ești cel mai bun frate, n red.)! Te iubesc”, a scris Alexia Eram pe conturile ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Fiul Andreei Esca locuiește singur la Barcelona

Aris Melkior Eram este fiul Andreei Esca și a lui Alexandre Eram. Absolvent al unui liceu de prestigiu din București, tânărul și-a drit să studieze în strîăinătate. Dar, culmea, nu a ales Franța, țara natală a tatălui său, ci a optat pentru Spania.

Conform informațiilor apărute până acum în presă, Aris, fiul vedetei Pro TV studiază la Barcelona, la o facultate de business din capitala Cataluniei și se descurcă bine acolo chiar dacă locuiește singur.

ADVERTISEMENT

Dacă mama sa este celebră, numele de Andreea Esca fiind probabil cel mai cunoscut din lumea televiziunii, iar sora sa îi calcă pe urme vedetei de la Pro TV, Aris preferă să fie mult, mult mai discret. De altfel, spre deosebire de mama și de sora sa, tânărul postează foarte rar pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant