Life

Fiul Andreei Esca, Aris, a împlinit 18 ani. Cum arată fratele Alexiei Eram

Aris, fiul Andreei Esca, a împlinit 18 ani. Vedeți mai jos cum arată fratele Alexiei Eram
24.07.2021 | 16:26
Fiul Andreei Esca Aris a implinit 18 ani Cum arata fratele Alexiei Eram
Fiul Andreei Esca, Aris, a împlinit 18 ani. Cum arată fratele Alexiei Eram Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Aris, fiul celebrei prezentatoare este mai puțin celebru ca fiica acesteia, Alexia Eram. Tânăra este o prezență constantă în showbizul românesc și și-a încercat norocul atât în muzică, cât și în modă.

Andreea Esca și-a sărbătorit, sâmbătă, fiul. Acesta este major de acum.

Fiul Andreei Esca, Aris, a împlinit 18 ani. Cum arată fratele Alexiei Eram

Celebra prezentatoare a distribuit un mesaj pe rețelele de socializare. Ea a explicat că a mai trecut o dată printr-o experiență asemănătoare, dar este la fel de emoționată.

ADVERTISEMENT

„Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram, dar sunt foarte emoționată!”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

„Nu știu de ce, el mi se pare încă… “cel mic”. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…”, a adăugat.

ADVERTISEMENT

Vedeta este o mamă mândră. Cei doi copii ai săi au avut rezultate deosebite la școală și au o relație foarte frumoasă cu părinții lor.

Ambii au absolvit Liceul Francez din București. Alexia a făcut-o în 2018, iar notele obținute au fost unele foarte bune. Media de la bacalaureat a fost 9,97.

ADVERTISEMENT

Aris a susținut în acest an și examenul maturității. Andreea Esca a marcat acest lucru printr-o imagine în care i-a transmis că este mândră de el, semn că și rezultatul tânărului a fost unul foarte bun.

Aris, sărbătorit și de sora lui, Alexia Eram

Alexia Eram și fratele său, Aris Melkior Eram
Alexia Eram și fratele său, Aris Melkior Eram
Sursa foto: Instagram

Nu doar Andreea Esca i-a transmis felicitări fiului ei pe rețelele de socializare. Alexia Eram l-a sărbătorit și ea pe fratele mai mic.

ADVERTISEMENT

Tânăra a distribuit mai multe imagini cu Aris și cu familia lor. „La mulți ani minunatului meu frate! Te iubesc până la lună și înapoi!”, a scris ea în descrierea unei fotografii.

Aris este un tânăr cât se poate de normal și nu dă niciun semn că ar vrea să devină celebru. Mai mult, el spunea că familia lor este una absolut normală și că nu îi place când i se aduce aminte de celebritatea părinților săi. Tatăl, Alexandre Eram, este și el cunoscut în cercurile înalte.

ADVERTISEMENT