Life

Fiul Andreei Mantea a furat toți banii din casă. De ce a recurs David la acest gest: „Totul face din generozitate”

Andreea Mantea a dezvăluit care este ultima năzbâtie făcută de David, fiul său în vârstă de 6 ani. Micuțul a luat toți banii pe care i-a găsit în casă. Ce a făcut cu ei.
01.04.2022 | 19:46
Fiul Andreei Mantea a furat toti banii din casa De ce a recurs David la acest gest Totul face din generozitate
Fiul Andreei Mantea a luat toți banii din casă. Foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea are o relație foarte bună cu fiul său, David, pe care îl crește de una singură. Chiar dacă îl iubește nespus de mult, prezentatoarea Casa iubirii a dezvăluit că este supărată pe micuț. Acesta a luat toți banii pe care i-a găsit în casă și i-a oferit unei femei.

Andreea Mantea: „A luat toți banii pe care i-a găsit în casă”. De ce a recurs David, fiul său, la acest gest

Într-un interviu acordat pentru Kanal D, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii a dezvăluit faptul că David a furat toți banii pe care i-a găsit în casă. Este vorba de 3000 de lei, iar scopul pentru care micuțul a recurs la acest gest este unul cât se poate de pur.

ADVERTISEMENT

Băiețelul Andreei Mantea este un copil sensibil și face tot posibilul pentru a-i ajuta pe semenii săi. De data aceasta, însă, vedeta este de părere că David a întrecut măsura.

„A luat toți banii pe care i-a găsit în casa și s-a dus la o vânzătoare de la magazin si i-a dat ei. A zis că a văzut-o pe acea femeie ca era îmbrăcata mai ponosit.

ADVERTISEMENT

I-a zis să se duca sa își cumpere haine, că o vede ca este săraca și că nu are bani să își ia îmbrăcăminte si mâncare.

Vânzătoarea, pentru că îl cunoștea și mă știa și pe mine, mi-a dat banii înapoi. A fost vorba de 3 000 de lei”, a povestit Andreea Mantea.

ADVERTISEMENT

„Totul face din generozitate”

Andreea Mantea a adăugat faptul că asta nu a fost prima dată când David a încercat să ajute pe cineva nevoiaș. În trecut, el s-a dus la mașina mamei lui însoțit de o femeie și fiica ei.

„Într-o zi, a mai venit la mașină cu o mămică și o fetiță. Totul face din generozitate”, a adăugat prezentatoarea Casa iubirii. 

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Andreea Mantea a susținut că este mândră de fiul său. Spune despre David că are un suflet mare și că îi calcă pe urme, dovedind încă de la o vârstă fragedă că este o persoană empatică.

ADVERTISEMENT