News

Fiul Angelei Similea e plin de bani, în străinătate! În tot acest timp, mama lui se chinuie prin procese

10.04.2019 | 18:39
Fiul Angelei Similea e plin de bani, în străinătate!

În timp ce fiul e plin de bani, Angela Similea se chinuie prin procese cu propriul cumnat, pentru un teren din Iași, neavând nicio proprietate în România. Pe numele său Sorin Hilgen, trăiește în America de 20 de ani și are o meserie bănoasă, care l-a făcut să nu cunoască grija zilei de mâine.

Sorin Hilgen, fiul Angelei Similea, e plin de bani, în străinătate

Despre situația în care se află a scris chiar artista, pe site-ul ei. „Acum mi-a spus că vrea să-și dea Masterul în comunicarea în diverse sisteme între computere. Ceva de genul acesta. Fiind un student bun, i-a fost permis să lucreze în laboratorul Universității. El repara și întreținea tot ceea ce era computer în Facultatea de Medicină de la New York University.

La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens”, a scris interpreta.

Fiul Angelei Similea e plin de bani, în străinătate! În tot acest timp, mama lui se chinuie prin procese
Sorin Hilgen trăiește în America de 20 de ani și are o meserie bănoasă

Instanța i-a dat câștig de cauză cumnatului Angelei Similea

La începutul lunii aprilie, solista a primit o lovitură devastatoare în instanță. Angela Similea a rămas văduvă în 2011, an din care a început să fie hățuită de creditori și a pierdut un apartament în București pentru datorii de 700.000 de euro. Între timp, steaua muzicii ușoare românești a încercat să vândă vila din Belciugatele, dar fără succes.

Fiul Angelei Similea e plin de bani, în străinătate! În tot acest timp, mama lui se chinuie prin procese
În tot Sorin este în America, mama lui se chinuie prin procese

Acum, miza a fost un teren de 6500 metri pătrați și o casă în satul Vișan, Iași, proces pe care l-a pierdut. Artista s-a luptat timp de doi ani pentru moștenirea familiei, însă a fost învinsă de fratele regretatului soț, pe 2 aprilie, când instanța Tribunalului Iași i-a dat câștig de cauză cumnatului Angelei.