Life

Fiul Annei Lesko l-a lăsat fără cuvinte pe Cătălin Măruță. Ce replică a primit vedeta Pro TV

Anna Lesko și fiul său au fost invitați în platoul emisiunii difuzate pe Pro TV, iar Cătălin Măruță a primit din partea lui Adam o replică ce l-a lăsat fără cuvinte.
14.07.2022 | 17:41
Fiul Annei Lesko la lasat fara cuvinte pe Catalin Maruta Ce replica a primit vedeta Pro TV
Cătălin Măruță, lăsat fără cuvinte de fiul Annei Lesko. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Anna Lesko a fost însoțită de fiul său în emisiunea lui Cătălin Măruță. Cei doi au fost supuși și unui test, pentru a vedea cât de bine se cunosc, în timpul căreia Adam i-a oferit prezentatorului de la Pro TV o replică care l-a lăsat fără cuvinte.

Cătălin Măruță, lăsat fără cuvinte de fiul Annei Lesko. Ce i-a spus Adam prezentatorului de la Pro TV?

Anna Lesko și Adam au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde au fost supuși și celebrului test de pe TikTok, pentru a verifica cât de bine se cunosc.

ADVERTISEMENT

Micuțul, în vârstă de 8 ani, este foarte dezinvolt și nu a avut deloc emoții, în ciuda faptului că era la televizor și știa că îl vede o țară întreagă.

Una dintre întrebările primite în timpul provocării  a fost „Cine petrece cel mai mult timp în baie?”. Atât Adam, cât și Anna Lesko au confirmat că artista este cea care face acest lucru.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață ține foarte mult la imaginea și își dorește să fie tot timpul aranjată, după cum chiar ea a dezvăluit în repetate rânduri, astfel că răspunsul nu a fost unul neașteptat.

Totuși, Cătălin Măruță a fost curios să afle și ce face Anna Lesko în baie și de ce petrece atât de mult timp acolo, însă fiul Annei Lesko și al lui DJ Vinnie i-a oferit o replică neașteptată.

ADVERTISEMENT

„Dar ce face la baie? Se machiază, se demachiază, își dă cu creme?”,  a întrebat moderatorul de la Pro TV.

„Nu se vorbește despre chestiile astea!”, a răspuns hotărât Adam.

Anna Lesko, sunată plângând de fiul său. Ce s-a întâmplat?

Anna Lesko și Adam au o relație specială și sunt foarte apropiați. Chiar dacă micuțul a fost în mai multe tabere de-a lungul timpului și totul a mers bine, anul acesta, fiul artistei a avut parte de o experiență care l-a speriat. De mai multe ori, acesta și-a sunat mama plângând.

ADVERTISEMENT

„Plângeam și îmi era frică de animale. Ziceam, ‘Mami, nu mai pot aici. Am vise urâte’”, a spus Adam.

„Era atât de simpatic, dar nu puteam să râd. Trebuia să-i spun, ‘Adam, trebuie să realizezi că sunt niște alegeri pe care le-ai făcut și trebuie să ți le asumi’”, a completat Anna Lesko.

ADVERTISEMENT
Tags: