Life

Fiul cântăreței Monica Anghel, victimă a bullying-ului din partea colegilor de clasă: ”L-am mutat la altă școală”

Fiul cântăreței Monica Anghel a fost victimă a bullying-ului din partea colegilor de la școală, artista fiind nevoită să ia o măsură dificilă pentru a-și proteja copilul: să îl mute de acolo.
03.04.2022 | 17:19
Fiul cantaretei Monica Anghel victima a bullyingului din partea colegilor de clasa Lam mutat la alta scoala
Cântăreața Monica Anghel a trecut prin clipe dificile din cauza fiului ei, victimă a bullying-ului colegilor de școală / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a trecut prin clipe dificile din cauza fiului său. Aviv, copilul artistei, a devenit victima a bullying-ului colegilor de clasă, iar cântăreața, pentru că nu a mai avut nicio altă soluție, a fost nevoit să îl mute de la școala la care învăța.

Fiul cântăreței Monica Anghel, victimă a bullying-ului colegilor

Monica Anghel a mărturisit, pentru Wowbiz, că fiul ei a căzut victima unui fenomen care ia din ce în ce mai mare amploare în școlile românești: bullying-ul. Mai mult, cântăreața, văzând că nu are nicio altă soluție pentru a-și feri copilul de răutatea colegilor, lui a fost nevoită să îl mute la o altă școală.

ADVERTISEMENT

“Bullying-ul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate, există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitor, colectivul e mai ok.

Noi, ca părinți, trebuie să venim în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră”, a spus Monica Anghel pentru sursa citată, explicând totodată că ea a tot încercat să tragă un semnal de alarmă în această privință.

ADVERTISEMENT

Fiul Monicăi Anghel refuza să mai meargă la școală

Mai mult, a dezvăluit cântăreața, dacă nu l-ar fi mutat de la școala unde era victima bullying-ului colegilor, fiul ei ar fi ajuns în situația de a refuza să mai meargă la școală din cauza celor care erau răutăcioși cu el.

”Nu știu de ce copiii sunt atât de răi. Eu una îmi cresc copilul frumos și armonios, cu o educație bună și cu principii sănătoase. Poate că ceilalți sunt frustrați, invidioși, poate că au niște probleme în familia lor și de aceea sunt așa cum sunt”, mai spunea artista Monica Anghel pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Din fericire, Aviv, fiul cântăreței Monica Anghel, a depășit cu succes momentele dificile pe care le-a avut la cealaltă școală și se simte bine alături de noii săi colegi.

Monica Anghel a devenit mamă acum 11 ani

Monica Anghel și Marian Caraivan, partenerul de viață al talentatei cântărețe, au împreună un băiețel, pe Aviv Alexandru, care a împlinit în toamna anului trecut 11 ani. Puștiul, devenit deja cunoscut prin aparițiile la diverse evenimente mondene sau emisiuni TV alături de mama sa, susține, surprinzător, că nu prea îi place ce muzică cântă Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

”Mie nu îmi place ce cântă mama, piesele, stilul muzical… mie îmi place mult să ascult rock, un anumit tip de rock, cam greu pentru vârsta mea”, a spus Aviv, fiul cântăreței Monica Anghel, la Teo Show de la Kanal D.

Mai mult, Aviv se gândește, deja, la modul cel mai serios, la o carieră în muzică. Fiul Monicăi Anghel a mărturisit că se vrea deja să lanseze o melodie alături de mama lui și un alt artist pe care îl urmărește pe Youtube.

„Eu cu mama și cu el vrem să scoatem o piesă, o reintrepretare. Deja am învățat versurile”, a mai precizat Aviv la emisiunea Teo Show, spre amuzamentul mamei sale, Monica Anghel.

ADVERTISEMENT