Life

Fiul Clejanilor, implicat într-un nou scandal cu Bia Khalifa. S-ar fi ajuns la poliție: ”Noi am încercat să fim oameni”

Băiatul Clejanilor, protagonist într-o altă dispută cu fosta iubită, Bia Khalifa. Blondina ar fi apelat recent la oamenii legii.
13.03.2023 | 17:17
Fiul Clejanilor implicat intrun nou scandal cu Bia Khalifa Sar fi ajuns la politie Noi am incercat sa fim oameni
Băiatul Clejanilor, protagonist într-o altă dispută cu fosta iubită, Bia Khalifa. Blondina ar fi apelat la oamenii legii. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fulgy, pe numele său real Dan Constantin Fulgeraș Manole, este implicat într-un nou scandal cu fosta parteneră de viață. S-ar fi ajuns la poliție, sora mai mică a tinerei precizând că familia sa a încercat să treacă cu vederea anumite aspecte.

Băiatul Clejanilor, protagonist într-o altă dispută cu fosta iubită, Bia Khalifa. Blondina ar fi apelat la oamenii legii

Băiatul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani este protagonist într-o altă dispută cu fosta iubită, Bia Khalifa, care ar primi mesaje de amenințare din partea artistului, în ciuda faptului că este blocat pe telefon și pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea Fulgy îi trimite fostei partenere de viață critici și admonestări de pe alte conturi, sora blondinei declarând că a apelat la oamenii legii din această cauză. Fosta concurentă de la iUmor vrea să se protejeze după ce a fost denigrată în spațiul public.

„Fulgy a spus că a mers în Spania să întrețină relații intime pentru un cadou de 30.000 de euro. Când mă refer la denigrare mă refer la faptul că nu e adevărat ce a spus. Nu e prima, nici ultima dată când Bia primește cadouri pe Only Fans.

ADVERTISEMENT

Platforma asta nu are nicio legătură cu orice acte fizice. E greu de suportat pentru mine să o văd pe sora mea amenințată. Bia a pus pe story o mică parte din amenințările pe care le primește, restul le avem înregistrate, dar nu putem să le postăm.

Pentru tot ce s-a întâmplat am mers la poliție. Nu am găsit nicio cale amiabilă, legea e lege și noi am încercat să fim oameni. Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația.

ADVERTISEMENT

Are haine la ei pe care nu vor să i le înapoieze, aici în includ și pe părinții lui care știu foarte bine situația, Bia nu vrea să vorbească despre asta, dar mie nu-mi pasă”, a mărturisit Joanna, sora Biei Khalifa, pentru spynews.ro.

Bia Khalifa, neplăceri de pe urma relației cu Fulgy

Bia Khalifa a trecut prin mai multe neplăceri atât în timpul relației amoroase cu Fulgy, cât și după despărțire. Tânăra trebuie să achite o amendă de 500 de euro după ce băiatul Clejanilor a lăsat niște substanțe interzise pe noptiera hotelului în care au fost cazați în Milano.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, blondina a fost nevoită să-și achiziționeze un nou laptop, după ce anteriorul a fost spart de fostul partener. În plus, artistul a spart și două sticle de parfum, lucru scos la iveală de sora mai mică a tinerei.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink