Life

Fiul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. De ce pleacă Alex Pădureanu din România

Fiul Corneliei Catanga, Alex Pădureanu, a luat o decizie radicală Acesta are de gând să plece din România.
04.06.2021 | 09:46
Fiul Corneliei Catanga a luat o decizie radicala De ce pleaca Alex Padureanu din Romania
Fiul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. Alex Pădureanu pleacă din România. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. Alexandru Pădureanu a anunțat că pleacă din România pentru a-i îndeplini ultima dorință a mamei sale.

Alex Pădureanu va pleca în SUA, acolo unde își va crea o carieră de succes, așa cum ar fi vrut femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Fiul Corneliei Catanga a luat o decizie radicală. De ce pleacă Alex Pădureanu din România

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a decis să plece din România. Alex Pădureanu vrea să meargă în America pentru a-și îndeplini visurile. Totodată, acesta vrea să respecte ultima dorință a mamei sale.

În cadrul unei emisiuni TV, Aurel Pădureanu a făcut marele anunț în legătură cu fiul lui.

Soțul regretatei interprete de muzică lăutărească a dezvăluit că Alex vorbește cu o fată din SUA. În această toamnă, cei doi ar urma să plece împreună pe continentul american.

ADVERTISEMENT

„El vorbește cu o fată din America și o să vină ea în octombrie și peste câteva luni o să plece cu ea. Sper la anul să plece în Statele Unite”, a declarat Aurel Pădureanu, potrivit bzi.ro.

Cornelia Catanga și-a dorit foarte mult ca fiul ei să aibă o carieră de succes în lume. De aceea, Alex Pădureanu și-a exprimat dorința de a părăsi România pentru America.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce pot să fac este ca eu să-i satisfac dorințele mamei mele și să îmi continui cariera. Pe ea o face cea mai fericită atunci când eu cânt.

O să plec pentru că asta a fost dorința supremă a mamei mele, ca eu să plec și să-mi continui cariera.

ADVERTISEMENT

Mereu îmi zicea: «Mamă, dacă nu-ți continui cariera și nu ajungi numărul 1 nu știu ce mă fac cu tine», zice: «Te spânzur!», așa mi-a spus”, a declarat Alex Pădureanu, potrivit sursei citate anterior.

Fiul Corneliei Catanga nu poate trece peste pierderea bruscă a mamei sale, care s-a stins din viață la finalul unii martie.

Alex Pădureanu a declarat că femeia care i-a dat viață apare adesea în visele lui. În plus, dorul de mama lui este foarte mare și îl simte constant.

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021 din cauza infectării și Covid-19. Artista a încercat să se trateze acasă, însă starea ei s-a înrăutățit și a fost dusă la spital.

La scurt timp după internare, Cornelia Catanga a suferit un stop cardio-respirator, iar medicii nu au putut să o mai salveze. Cântăreața a fost înmormântată în ziua următoare, iar ceremonia a respectat protocolul Covid.

ADVERTISEMENT