Life

Fiul Corneliei Catanga, prima reacție după ce Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă au murit: „O luptă continuă”

05.04.2021 | 15:39
Fiul Corneliei Catanga prima reactie dupa ce Nelu Ploiesteanu si Gabi Lunca au murit O lupta continua
ADVERTISEMENT

Alexandru, fiul Corneliei Catanga, nu-și mai poate găsi cuvintele după ce și-a pierdut mama, iar decesele altor doi mari artiști de muzică lăutărească s-au adunat la durerea pe care a acumulat-o deja.

Alex Pădureanu a scris un mesaj cutremurător pe pagina sa de Facebook în urma ultimelor treceri în neființă din lumea muzicii, a artiștilor Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, și ei răpuși tot de Covid-19, la fel ca mama lui.

ADVERTISEMENT

În numai o săptămână, trei mari ariști ai muzicii românești au murit din cauza coronavirusului, lumea lăutărească devenind practic orfană.

Fiul Corneliei Catanga, marcat de moartea artiștilor Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă

„Suntem foarte profund îndurerati si de celelalte familii, ale lui Nelu Ploiesteanu si Gabi Luncă, care au făcut cu noi numai lucruri fabuloase din punct de vedere muzical si multe altele. Sincere condoleanțe din partea noastră, că putere, sincer sa fiu, nu stiu ce înseamnă. Poate o luptă continuă. Nu mai am cuvinte, doar multe lacrimi și suspine”, este mesajul emoționant al fiului regretatei Cornelia Catanga de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Mama lui Alexandru s-a stins din viață pe 26 martie, fiind depistată cu noul coronavirus. Artista refuzase să meargă la spital până în ultima clipă, atunci când a aflat că era bolnavă de Covid.

Controverse legate de cele trei decese

Din păcate, medicii nu au mai putut face mare lucru pentru ea, așa cum s-a întâmplat și cu Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, decedați la o zi distanță unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei morți au fost umbrite imediat de câteva controverse. Soțul Catangăi și unii apropiați nu cred nici acum că artista a suferit de Covid-19, iar în cazul lui Nelu Ploieșteanu, înmormântarea care trebuia să aibă loc ieri, 4 aprilie, în cimitirul din Străulești a fost anulată.

Se pare că familia ar refuza să ridice trupul neînsuflețit al lăutarului de la morga Spitalului Floreasca. Legat de înmormântarea lui Gabi Luncă, familia artistei are termen până azi să îi ridice corpul de la morga Spitalului Județean Ilfov. Rebeca Onoriu a declarat că mama ei va avea parte de o înmormântare creștinească, așa cum și-a dorit.

ADVERTISEMENT