Life

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu, nuntă modestă în America: „O să fie o ceremonie simplă, de unde bani?”

Fiul Corneliei Catanga și al lui Aurel Pădureanu a decis să se căsătorească cu iubita lui în America, aceasta având și cetățenie în State. Declarațiile tatălui său despre nuntă.
17.05.2022 | 08:50
Fiul Corneliei Catanga si al lui Aurel Padureanu nunta modesta in America O sa fie o ceremonie simpla de unde bani
Fiul Corneliei Catanga se însoară în America. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul regretatei Cornelia Catanga se însoară. Alexandru Pădureanu și iubita lui vor face o ceremonie restrânsă departe de țară, în America.

Fiul Corneliei Catanga se însoară în America

Aurel Pădureanu a dezvăluit pentru Click că fiul lui se va însura departe de țară, cu aleasa inimii sale, Alina. Aceasta are și cetățenie americană, iar nunta în sine va fi una simplă, mai degrabă o ceremonie, a mărturisit văduvul Corneliei Catanga, deoarece nu au bani.

ADVERTISEMENT

 „Se cunună și ei acolo, fata lui are cetățenie americană. Ea a venit special pentru Alexandru să îl susțină după ce a murit Cornelia.

Nu va fi o nuntă, o să fie o ceremonie simplă pe stilul acela al lor, de unde bani?! Că nu sunt”, a spus el pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Artistul a dat mai multe detalii despre fiul său, care este un pianist foarte bun, dar nu este valorificat de țară la nivelul la care ar merita. Aurel Pădureanu a dat și exemplul de la Eurovision 2022, spunând că „Oamenii buni sunt dați la o parte”.

„El e un băiat talentat, cel mai tare pe pianist, dar nu vedeți că nu se poate face nimic în țara noastră de alții. Uitați ce s-a întâmplat la Eurovision”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT

Alexandru Pădureanu trebuia să se însoare cu Alina, dar a murit mama lui

Alexandru Pădureanu și iubita lui locuiesc împreună și va face nunta fără mama sa. Cornelia Catanga a murit în martie 2021, din cauza Covid-19.

Deși nunta era programată pentru anul trecut, aceasta nu a mai putut avea loc din cauza tragediei care a lovit familia. Alexandru Pădureanu și-a pierdut mama, iar Aurel Pădureanu, soția.

ADVERTISEMENT

„Alex locuiește cu viitoare lui soție și vrea să facă acest frumos eveniment. Era programat anul trecut, dar dacă Cornelia s-a prăpădit..nu s-a mai putut face nimic, a trebuit să respectăm doliul”, a declarat Aurel Pădureanu.

ADVERTISEMENT