Life

De ce nu poate fiul Corneliei Catanga să îndeplinească ultima dorință a regretatei artiste: “Este lovit prea puternic”

Fiul Corneliei Catanga, Alexandru Pădureanu, nu poate îndeplini ultima dorință a mamei sale. Regretata artistă și-a dorit foarte mult ca băiatul ei să facă un copil sau doi.
13.01.2022 | 23:49
De ce nu poate fiul Corneliei Catanga sa indeplineasca ultima dorinta a regretatei artiste Este lovit prea puternic
ADVERTISEMENT

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu poate să îndeplinească ultima dorință a mamei sale. Interpreta de muzică lăutărească își dorea foarte mult ca fiul ei să aibă copii.

Tânărul nu-și revine după moartea bruscă a mamei sale și nu se poate gândi la căsătorie sau copii în acest moment.

ADVERTISEMENT

Aurel Pădureanu, soțul artistei, este încă devastat, la nouă luni de când și-a pierdut partenera de viață. El și fiul său nu se vor vindeca niciodată, dar speră ca Alexandru să-și găsească liniștea.

Alexandru Pădureanu nu poate îndeplini ultima dorință a Corneliei Catanga

Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga, nu poate îndeplini ultima dorință a mamei sale. El și tatăl său încă sunt devastați după moartea interpretei de muzică lăutărească, iar tânărul nu se poate gândi acum la căsătorie sau copii.

ADVERTISEMENT

Cornelia Catanga își dorea foarte mult ca fiul ei să-i ofere un nepot sau chiar doi. Alexandru Pădureanu va pleca în America, acolo unde se află și iubita lui.

Deși a încercat să-l convingă pe Alexandru să se căsătorească, acesta încă nu se poate bucura de un astfel de eveniment, așa că va mai aștepta până va avea un copil.

ADVERTISEMENT

“Ce este în sufletul lui este și în sufletul meu. El o să facă nunta când va pleca în Statele Unite ale Americii. În mai sau în iunie. Acum este lovit prea puternic sufletește copilul și nu își dorește să facă treaba asta sub niciun aspect posibil.

Eu am încercat. Eu, de fapt, am vrut să îi duc aici la cununie, să facă cununia. Ea să-și facă actele pentru cetățenia română.

ADVERTISEMENT

S-a înțeles greșit când a spus că o să facă nuntă. Nu o să facă pentru că suntem loviți prea mult sufletește și nu ne arde de așa ceva la ora actuală.”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Pădureanu se gândește să plece în America

Aurel Pădureanu se gândește să meargă și el alături de fiul său și să rămână acolo o perioadă. Artistul încă nu știe sigur dacă va merge sau nu, însă își dorește acest lucru, dacă totul va fi bine.

De altfel, acesta speră ca fiul lui și iubita acestuia să aibă parte numai de fericire în America.

“Doliul nu o să treacă niciodată, dar absolut niciodată nu o să treacă din sufletul nostru. Mai ales că am o vârstă, iar Cornelia este de neînlocuit. Asta era și dorința Corneliei, să facă un copil sau doi. Acum depinde și de ei. Să dea Domnul să fie fericiți acolo unde or să plece.

S-ar putea să plec și eu cu el o perioadă, dacă o să fiu sănătos, bineînțeles. Nu există mâine, există doar azi. Nici nu știi ce se poate întâmpla mâine. , a mai spus soțul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu a mai spus că o visează destul de des pe regretata artistă și că aceasta îi trimite adesea semnale, ca și cum l-ar veghea de dincolo.

ADVERTISEMENT