Life

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur este supradotat. Uimitor ce făcea la 3 ani. “Nu mă dau mare, caut soluții să-l pot ajuta”

Fiul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru citește o carte pe zi la șase ani. Mama lui a dezvăluit și alte lucruri pe care le-a realizat fiul său până la această vârstă.
23.05.2022 | 17:05
Fiul Danei Nalbaru si al lui Dragos Bucur este supradotat Uimitor ce facea la 3 ani Nu ma dau mare caut solutii sal pot ajuta
Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur este supradotat. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Dana Nălbaru a dezvăluit că fiul ei și al lui Dragoș Bucur este supradotat. Conform artistei, Kadri, în vârstă de șase ani, este avansat la aproape toate materiile.

Fiul Danei Nălbaru și al lui Dragoș Bucur a învățat alfabetul în două ore

Fiul lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru este mult mai avansat decât ceilalți copii de vârsta lui, crede mama acestuia, fostă solistă în trupa HiQ.

ADVERTISEMENT

Vedeta a lăsat lumina reflectoarelor pentru a se dedica complet copiilor, lucru care pare să fi fost extrem de eficient, cel puțin în cazul lui Kadri, fiul lui lui Dragoș Bucur și al Danei Nălbaru.

Fosta solistă a dezvăluit că fiul ei a învățat să scrie alfabetul pe vremea când avea doar trei ani, lucru care i-a luat doar două ore.

ADVERTISEMENT

Când s-a făcut mai mare, la șase ani, copilul citea o carte pe zi, iar acum, după circa o săptămâna a reușit să parcurgă o carte de gramatică.

„La trei ani a învățat în două ore să scrie alfabetul cu litere de mână. La șase ani citea deja o carte pe zi. Din aceea fără poze.

ADVERTISEMENT

După o săptămână cartea aceasta de gramatică e aproape gata. La matematică, fizică, chimie și biologie e deja avansat”, a scris vedeta.

Fiu Dragoș Bucur
Fiul lui Dragoș Bucur învățând. Foto: Instagram

Kadri deja învață singur engleză și mama sa mărturisește că se simte depășită în fața nivelului său de cunoaștere.

ADVERTISEMENT

„Am început cu el geografia, puțină istorie și filosofie. Engleză a învățat singur. Încep să mă simt depășită. Nu mă dau mare, tot caut soluții să-l pot ajuta în nevoia lui de cunoaștere”, a mai scris Dana Nălbaru.

Dana Nălbaru spune că fiul său nu s-ar adapta la o școală normală

De asemenea, Dana Nălbaru, fostă membră a trupei HiQ, a ținut să precizeze că fiul ei nu este autist, ci doar selectiv cu oamenii din jurul său, așa că nu s-ar putea încadra la o școală din țară și nu poate fi primit nici la o clasă mai mare decât cea normală pentru vârsta lui.

„Școala, așa cum e ea organizată, nu îl ajută, e prea avansat pentru vârsta pe care o are și nu îl primesc la clase mai mari iar lui nu-i place să stea între mulți oameni.

Nu e autist, e selectiv cu oamenii, un copil cu o capacitate de învățare absolut uriașă”, a mai spus vedeta pe rețelele de socializare.

Dana Nălbaru îi învață acasă pe copiii ei, după sistemul faimos în America – homeschooling, motiv pentru care ea și Dragoș Bucur au primit multe critici.

ADVERTISEMENT