Fotbal intern

Fiul de 5 ani al lui Daniel Bălașa a murit! Tragedie în familia fostului fotbalist

04.10.2018 | 18:12
Fiul lui Daniel Bălașa a fost diagnosticat cu leucemie în urmă cu doi ani de zile

Tragedie în familia fostului fotbalist Daniel Bălașa! Fiul său de numai 5 ani a murit! Copilul suferea de o formă avansată de leucemie și se afla sub tratament de doi ani, timp în care a fost internat la mai multe clinici din Turcia, Italia sau România. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de medici, fiul lui Bălaşa, Alin, s-a stins din viață noaptea trecută după ce starea de sănătate i s-a agravat.

De remarcat că în clipa în care i-a fost descoperită boala, Alin a fost dus la Istanbul, apoi la Fundeni acolo unde acesta şi-a şi serbat cea de-a patra zi de naștere, în luna februarie a anului trecut.  Conform Libertatea, micuțul era un copil vesel și luptător, mergea la grădiniță și își dorea să-i calce pe urme tatălui său și să devină fotbalist.

Fiul de 5 ani al lui Daniel Bălașa a murit! Tragedie în familia fostului fotbalist Bălașa și fiul său
Fiul lui Daniel Bălașa a fost internat la mai multe clinici din Turcia, Italia și România

Fiul lui Daniel Bălașa a murit. Avea doar 5 ani

Daniel Bălașa, actualul antrenor al echipei CSO Filiași a sperat până în ultima clipă că fiul său va învinge boala nemiloasă. De altfel, fostul fotbalist a ținut ascunsă de ochii lumii drama sa și a încercat alături de soția lui, Delia să lupte pentru însănătoșirea mezinului familiei. Tot Libertatea mai scrie că Bălașa s-a folosit de toate economiile puse de-o parte de-a lungul carierei sale și a refuzat să apeleze la ajutorul financiar al cunoscuților.

Copiii lui Daniel Bălașa

Daniel și Delia Bălașa mai au un băiat în vârstă de nouă ani de zile împliniți recent. Părinții îl alintă Dari și acesta își iubea nespus frățiorul. Alin Bălașa spera să ajungă fotbalist la fel ca tatăl său. Din păcate, boala a avut alte planuri pentru micuț care s-a stins din viață fulgerător chiar sub privirile neputincioase ale părinților

Cine este Daniel Bălașa

Daniel Bălașa a început fotbalul la Clubul Sportiv Școlar din Târgu Jiu și a semnat primul contract de profesionist în 2000 cu Metalul Plopeni. Un an mai târziu a ajuns la Astra Ploiești.
În 2002 a semnat cu Zimbru Chișinău, formație alături de care a evoluat și în cupele europene. S-a întors după șase ani de zile în România, la Argeș, pentru ca în 2011, după o experiență și la Brașov să meargă din nou la Zimbru. În 2013, Bălașa a bătut palma și cu FCU Craiova, apoi în cariera lui au urmat echipe mult mai modeste. Din 2016 se ocupă de CSO Filiași.
Tags: