Life

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, un nou mesaj emoționant pentru regretatul artist: „3 luni pline de durere și suspine”

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, versuri emoționante pentru artistul care s-a stins din viață acum trei luni. Tânărul spune că este copleșit de durere.
06.02.2022 | 16:22
Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian un nou mesaj emotionant pentru regretatul artist 3 luni pline de durere si suspine
ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei este tânărul cu care regretatul artist Petrică Mîțu Stoian avea o relație specială. Artistul l-a luat sub aripa sa protectoare pe acesta de când avea o vârstă fragedă și i-a promis că îl va ajuta în cariera sa.

Alin Gabriel Matei, mesaj emoționant la trei luni de la moartea mentorului său

Vestea morții lui Petrică Mîțu Stoian a venit ca un șoc pentru tânărul muzician, iar el s-a declarat dărâmat de durere.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei a tranmis mereu mesaje emoționante despre cel pe care îl numea al doilea tată, Petrică Mîțu Stoian.

Și de aceasta dată, când deja au trecut trei luni de la moartea lui Petrică Mîțu Stoian, protejatul său a postat un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre niște versuri pe care tânărul artist le-a compus pentru cel care a fost mentorul său.

Tânărul spunea în poezia respectivă că și-ar dori să îl poată readuce pe lume pe Petrică Mîțu Stoian și chiar i-ar da ani din viața lui pentru a mai putea să fie împreună, ca înainte.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el mărturisește în versurile respective că moartea lui Petrică Mîțu Stoian a fost una precoce, iar dorul îl face sufletul să plângă de dor.

„Nene, este tot ce mi-aș dori să se poată întâmpla:

“O putere de-aș avea/ Ți-aș da ani din viața mea,
Ți-aș da toată tinerețea/ Să-ți mai văd pe chip blândețea,
C-ai plecat mult prea devreme/ Sufletul de dor îmi geme,
Adorm nopțile-n suspine/ N-am un sprijin lângă mine.
Și cântecul făcut pentru dvs continuă………..”, a scris tânărul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei plânge și suspină după mentorul său

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian mai spunea că de trei luni, de când a murit artistul, el plânge de durere și a rămas cu multe întrebări care nu și-au găsit nici acum răspunsul.

În final, Alin Gabriel Matei a mărturisit că îi va aprecia ajutorul mentorului său toată viața, iar pentru el va avea mereu iubire în suflet.

„Dumnezeu să va aibă în pază lui, sufletul Dvs bun și cald să își găsească liniștea! 3 luni pline de durere și suspine, de întrebări fără răspuns.

Veți rămâne veșnic nemuritor pentru mine, vă voi iubi și prețui toată viața!”, a mai spus el.

ADVERTISEMENT