Life

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, mesaj emoționant la 40 de zile de la moartea artistului: „Mi-e dor de dumneavoastră”

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, Alin Gabriel Matei, a postat un mesaj emoționant, la 40 de zile de la moartea fulgerătoare a solistului de muzică populară.
17.12.2021 | 15:21
Fiul de suflet al lui Petrica Mitu Stoian mesaj emotionant la 40 de zile de la moartea artistului Mie dor de dumneavoastra
ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a postat un mesaj emoționant, la 40 de zile de când artistul s-a stins din viață.

Tânărului îi este foarte dor de regretatul cântăreț și simte, uneori, că are nevoie de sfaturile lui.

ADVERTISEMENT

Petrică Mîțu Stoian a murit pe 6 noiembrie 2021. Solistul de muzică populară a ajuns la secția de TI a Spitalului de Urgență Reșița în urma unor complicații apărute pe fondul unui tratament post-COVID la o clinică privată.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian

Fiul de suflet al regretatului Petrică Mîțu Stoian a recunoscut că îi este foarte greu de când interpretul de muzică populară s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Alin Gabriel Matei a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook. La 40 de zile de la moartea solistului, fiul său de suflet încă nu-și poate reveni.

Acesta și-ar dori să-l mai vadă măcar puțin pe Mîțu Stoian, chiar și pentru o oră.

„Maestre, sufletul Dvs bun și cald s-a ridicat la ceruri acum 2 zile (40 de zile pe 15 Decembrie) și m-am gândit să vă scriu un mesaj:

ADVERTISEMENT

Nene, dacă v-ați întoarce măcar o oră aș avea multe să vă spun, mi-e dor de Dvs și îmi este greu să accept… am momente de rătăcire, momente în care nu știu ce să fac, cum să fac, momente în care am nevoie de sfatul Dvs…”, a scris Alin Gabriel Matei pe pagina de Facebook.

Ptrică Mîțu Stoian și Alin Gabriel Matei s-au cunoscut în urmă cu cinci ani. Tânărul a participat atunci la un concurs de talente, iar interpretul de muzică populară era în juriu.

ADVERTISEMENT

Artistul a fost impresionat de abilitățile muzicale ale tânărului concurent. De atunci, cei doi au legat o relație de prietenie și au devenit destul de apropiați.

Acesta este motivul pentru care regretatul interpret obișnuia să-l numească „fiu de suflet”. Alin a fost pentru Petrică Mîțu Stoian ca băiatul pe care nu l-a avut niciodată.

„Ne-am cunoscut acum 5 ani, în cadrul unui concurs. M-am dus cu teamă. Petrică era un om care spunea lucrurilor pe nume, nu prea te menaja.

Am rămas plăcut impresionat că, după ce am cântat, cuvintele lui nu au fost critice, m-a lăudat. Eram un copil, aveam 14 ani, și mi-au dat o încredere, un avant”, a declarat Alin la Teo Show.

ADVERTISEMENT