News

Fiul Dianei Șoșoacă, prins băut la volan. Ce amendă a primit după ce a încercat să fugă de poliţişti

Fiul Dianei Șoșoacă a fost prins băut la volan. Ce amendă a primit tânărul după ce a încercat să fugă de polițiști și ce alcoolemie avea.
17.09.2022 | 12:42
Fiul Dianei Sosoaca prins baut la volan Ce amenda a primit dupa ce a incercat sa fuga de politisti
Fiul Dianei Şoşoacă a fost prins băut la volan. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Fiul Dianei Șoșoacă a fost prins băut la volan și a fost urmărit de polițiști după ce a refuzat să oprească autoturismul pe care îl conducea.

Fiul Dianei Șoșoacă a fost prins băut la volan

Incidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 8, pe DN1, în zona intersecției cu DJ 101-Balotesti.

ADVERTISEMENT

Polițiștii Serviciului Rutier Ilfov au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, însă bărbatul nu s-a conformat.

După ce au văzut că bărbatul refuză să oprească autoturismul, polițiștii au început urmărirea acestuia.

ADVERTISEMENT

Acțiunea s-a terminat destul de repede deoarece polițiștii au reușit să-l oprească după o distanță de aproximativ 300 de metri, notează știrileprotv.ro.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest. Acesta a indicat o valoare de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT

Șoferul autoturismului a fost testat și cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost negativ.

Fiului Dianei Șoșoacă i-a fost suspendat și permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.885 lei.

“În cauză, conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002, cu amendă în valoare de 1.885 lei, iar ca sancțiune contravențională complementară, i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce, pe o perioadă de 120 de zile.”, se arată în comunicatul Poliției Rutiere.

ADVERTISEMENT

Tânărul se întorcea de la o petrecere de majorat. După ce a văzut polițiștii, acesta a virat la dreapta pe o stradă care era, de fapt, un drum înfundat.

Atunci când a fost prins, tânărul le-a spus polițiștilor că nu a văzut semnalul agenților, ținând să precizeze că este fiul Dianei Șoșoacă.

Potrivit sursei citate, mașina pe care o conducea bărbatul era chiar a senatoarei, el fiind șofer începător.

Nu este pentru prima dată când fiul Dianei Șoșoacă rămâne fără permisul auto. În trecut, tânărul a mai avut permisul suspendat pe o perioadă de patru luni pentru o tamponare.

ADVERTISEMENT