Fiul liderului drogurilor ”El Chapo” a fost răpit într-o staţiune din Mexic

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
17/08/2016, 17:51
Fiul liderului drogurilor ”El Chapo” a fost răpit într-o staţiune din Mexic

Unul dintre fiii baronului drogurilor Joaquin “El Chapo” Guzman, Jesus Guzman, se află printre cei şase bărbaţi răpiţi luni în staţiunea balneară Puerto Vallarta, a informat justiţia mexicană marţi.

“Jesus Alfredo Guzman Salazar, în vârstă de 29 de ani, fiul lui Joaquin Loera, a fost identificat” ca fiind printre cei răpiţi, a declarat procurorul din statul Jalisco, Eduardo Almaguer, în cadrul unei conferinţe de presă, conform Mirror.

Şapte persoane înarmate au pătruns luni, în zori, în barul unui restaurant din staţiunea balneară situată pe ţărmul Pacificului şi au răpit mai multe persoane, cel mai probabil în cadrul unei reglări de conturi între traficanţii de droguri.

Citeşte mai mult pe www.click.ro

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×