Fotbal intern

Fiul lui Adrian Mititelu, petrecere cu şampanie scumpă. Foto+Video

21.08.2018 | 17:49
Fiul lui Adrian Mititelu în timpul petrecerii de la NUBA

Fiul lui Adrian Mititelu a făcut o super petrecere cu şampanie scumpă la un club de lux din Mamaia. Adrian Mititelu Jr. a băgat mâna adânc în buzunar pentru a-şi răsfăţa invitaţii la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii a 21 de ani. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Fiul patronului de la FC U Craiova, echipă care evoluează în Liga a 3-a, a mers la NUBA, unde, alături de prietenii săi, a consumat şampanie scumpă. Pe Adrian Mititelu Jr. nu l-au interesat banii, iar nota de plată a fost una destul de mare. Însoţit de o parte dintre prietenii săi, Mititelu Jr. s-a relaxat weekend-ul trecut pe litoralul românesc, la Mamaia, anunţă cancan.ro.

Fiul lui Adrian Mititelu, petrecere cu şampanie scumpă

Adrian Mititelu Jr. a ales să meargă la NUBA, cel mai futurist club din Mamaia, acolo unde a organizat o masă, de pe care nu au lipsit băuturile fine. Băiatul şefului echipei FC U Craiova s-a îmbrăcat într-o costumaţie de la o firmă cunoscută în toată lumea, iar la masa lui au fost aduse nu mai puţin de 10 sticle de şampanie Moet care l-au costat 11.000 de lei, aproape 2.500 de euro.

Sticlele de şampanie Moet au ajuns la masa lui Adrian Mititelu cu artificii şi urmate de tradiţionalul “La mulţi ani!”. Imediat, atacantul lui FC U Craiova a scos telefonul şi a filmat toată scena, iar imaginile au fost postate pe un site de socializare. Fiul lui Mititelu a primit zeci de like-uri de la prietenii săi virtuali. VIDEO AICI!

Deşi este conoscut pentru escapadele din cluburile de lux din România, fiul lui Adrian Mititelu nu a renunţat la ideea de a deveni un fotbalist renumit, dar nici la şcoală. Acesta a obţinut media generală de 9.53 la Bacalaureatul din vara anului 2016, primind nota 10 la proba de “Logică, argumentare şi comunicare”, 9.95 la istorie şi 8.65 la “Limba şi literatura română”. Mai mult, mezinul familiei deţine 35% din acţiunile clubului din Liga 3.

Gabriela Mititelu s-a măritat

Gabriela, fiica lui Adrian Mititelu, în timp ce stătea la plajă

Adrian Mititelu, patronul echipei FC U Craiova, mai are o fată pe nume Liana – Gabriela. Tânăra în vârstă de 27 de ani s-a căsătorit la începutul lunii mai a anului 2018 cu Ştefan Alexandru, vicepreşedintele grupării din Liga a 3-a. Absolventă a Facultăţii de Drept din Craiova, fiica lui Adrian Mititelu a acceptat să îşi unească destinele cu cel care îi era iubit de mai mulţi ani după ce a rămas însărcinată.

Adrian Mititelu e de nerecunoscut

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova, după ce a slăbit 42 de kilograme

Adrian Mititelu a dorit şi el o schimbare majoră. După ce luase mai multe kilograme, patronul lui FC U Craiova a slăbit peste 40 de kilograme în ultimul an, după ce a ales să îşi facă o operaţie de micşorare a stomacului în 2017. Finanţatorul echipei din Liga a 3-a este de nerecunoscut. Acesta a ajuns la 74 de kilograme, iar imaginile cu el sunt grăitoare. “Am ţinut un regim sever şi încă trebuie să mai slăbesc. Doresc să ajung la 80 de kilograme. Mă simt foarte bine chiar dacă am evitat să ies des în public în ultima perioadă”, spunea Adrian Mititelu pentru FANATIK.RO în urmă cu câteva luni.