Life

Fiul lui Adrian Mutu a devenit major. Cum arată în prezent Mario, băiatul Briliantului cu Alexandra Dinu

10.09.2020 | 21:39
Fiul lui Adrian Mutu a devenit major Cum arata in prezent Mario baiatul Briliantului cu Alexandra Dinu
ADVERTISEMENT

Mario Mutu, fiul Briliantului, a devenit major, cu acte-n regulă. Acesta este stabilit alături de mama lui, Alexandra Dinu, de foarte mulți ani departe de România.

Fiul lui Adrian Mutu a împlinit vârsta de 18 ani și a fost celebrat așa cum se cuvine de către fostul jucător de fotbal. Mario este primul copil al fostului jucător, din căsnicia cu fosta actriță și în prezent se bucură de faptul că a devenit major.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă situația este una de pandemie generală, fiul lui Adi Mutu a fost sărbătorit într-un mare stil. În momentul actual el și mama lui celebră sunt stabiliți în Statele Unite ale Americii, acolo unde Mario urmează și cursurile unui liceu de mare prestigiu.

Mario Mutu a devenit major. Așa arată acum fiul lui Adi Mutu din mariajul cu Alexandra Dinu

Mario Mutu este major și adolescentul se bucură de o mare popularitate și în mediul online. Totul chit că a recunoscut că atunci când revine în țară nu are foarte mulți prieteni cu care să iasă în oraș.

ADVERTISEMENT

Acesta preferă să își petreacă timpul în compania băieților lui Cristi Borcea, din mariajul acestuia cu Mihaela. Nu mulți știu că deși locuiește și studiază în SUA, Mario s-a îndrăgostit tot de o româncă.

Relația amoroasă a tânărului este una pe care o afișează destul de des, prin diverse postări pe rețelele sociale. Iubita acestuia este o tânără superbă, iar cei doi sunt foarte îndrăgostiți unul de celălalt.

ADVERTISEMENT
Fiul lui Adrian Mutu a devenit major. Cum arată în prezent Mario, băiatul Briliantului cu Alexandra Dinu
Mario Mutu a împlinit vârsta de 18 ani, fiind sărbătorit în weekend

Briliantul, cum mai este poreclit Adrian Mutu și actrița Alexandra Dinu au ajuns în fața altarului în anul 2001. Din căsnicia lor a rezultat Mario, primul copil al lui Adrian Mutu. Părinții săi celebri s-au despărțit când acesta avea o vârstă foarte fragedă.

După primul mariaj cu Alexandra Dinu, acesta s-a recăsătorit cu Consuelo Matos Gomez, alături de care are două fetițe. Adriana a venit pe lume în anul 2005, pe când Maya Vega s-a născut în 2007.

ADVERTISEMENT

Căsnicia lor s-a încheiat în anul 2008. Cea care i-a furat inima pentru a treia oară și alături de care a ajuns iarăși în fața altarului este Sandra Bahici. Alături de fostul manechin acesta are un băiețel superb, pe nume Tiago. Mario a devenit major pe data de 9 septembrie, iar în trecut era comparat cu Justin Bieber, la nivel de look.

“La mulți ani, baiatul meu❤️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza. Mi-ai arătat încă din prima secundă de când te-ai născut că ești ambițios și un luptător. La mulți ani la cei 18 ani!”, a fost mesajul special al lui Adrian Mutu pentru fiul lui, pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: