Life

Fiul lui Adrian Mutu, gest de neînțeles de ziua lui. Cum a apărut Mario în mediul online

Mario, fiul lui Adrian Mutu, a împlinit vârsta de 19 ani. Cu acestă ocazie tânărul a postat în social media o imagine ușor bizară.
09.09.2021 | 19:30
Fiul lui Adrian Mutu gest de neinteles de ziua lui Cum a aparut Mario in mediul online
Fiul lui Adrian Mutu, gest șocant de ziua lui. Cum a apărut Mario Mutu în mediul online, la 19 ani. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Băiatul cel mare al celebrului sportiv a ajuns la vârsta la care poate face absolut orice, fără să mai ceară acordul părinților săi, Alexandra Dinu și Adrian Mutu.

Adolescentul a șocat cu un gest chiar de ziua sa de naștere, când a publicat în mediul virtual o poză în care apare alături de un amic apropiat, în timp ce fumează.

ADVERTISEMENT

Atitudinea dezinvoltă a lui Mario Mutu denotă faptul că a ieșit oarecum din cuvântul mamei și al tatălui său, asta și pentru că a ajuns deja la 19 ani.

Mario Mutu a împlinit 19 ani. Ce gest a făcut fiul lui Adrian Mutu

Fiul lui Adrian Mutu a crescut departe de România, în Italia, alături de mama sa, care a revenit în televiziune recent după o pauză foarte lungă.

ADVERTISEMENT

Actrița și jurata de la „Românii au talent” nu a lăsat niciun mesaj pentru băiatul ei, cu ocazia zilei de naștere, dar nu același lucru se poate spune despre tatăl său.

Antrenorul de fotbal a făcut o postare emoționantă pe pagina sa de Instagram, acolo unde a distribuit și o poză cu Mario, acum un tânăr plin de tatuaje și care știe ce vrea.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani de 19 ani fiului meu. Te iubesc”, a scris Adrian Mutu, postarea sa primind peste 5.300 de aprecieri și numeroase mesaje din partea fanilor.

Alexandra Dinu, despre creșterea și educarea fiului ei, Mario

Alexandra Dinu este fericită și împlinită pe toate planurile, mărturisind la un moment dat că are o relație specială cu fiul ei, deși nu a fost un lucru ușor să-l crească singură.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină s-a gândit mereu la binele copilului și tot timpul a ținut cont de activitățile și programului lui când a fost vorba să accepte un proiect sau nu.

„Să crești singură un copil nu este deloc ușor, dar cu siguranță este mai bine așa decât să rămâi într-o familie în care există nemulțumire sau tensiuni.

Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieții, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario. El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieții.

Fie că a fost vorba despre mutarea în altă țară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături.

Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit și să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescență”, declara în urmă cu câteva luni Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT