ADVERTISEMENT
News

Fiul lui Alain Delon, internat de urgență în spital. Boala de care suferă Alain-Fabien

Autor: Bogdan Solomon | 03.09.2020 | 21:07
Fiul lui Alain Delon, internat de urgență în spital. Boala de care suferă Alain-Fabien
Fiul lui Alain Delon a ajuns de urgență la spital. Suferă de pneumotorax. Sursa foto: Captură

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale cinematografiei franceze trece prin momente dificile în aceste zile. Este vorba despre marele actor Alain Delon, al cărui fiu (în vârstă de doar 26 de ani) a ajuns de urgență pe mâna medicilor, anunțul fiind făcut chiar de el, printr-un mesaj publicat pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT

Inevitabil, gândurile celor mai mulți dintre admiratori s-au îndreptat spre noul coronavirus, însă este vorba despre o altă problemă medicală, una cu care tânărul model din Hexagon se confruntă de câțiva ani.

Concret, acesta suferă de pneumotorax, boală pe care „a căpătat-o” din cauza fumatului și efortului fizic deosebit. Potrivit specialiștilor, ea constituie o urgenţă medico-chirurgicală și poate pune în pericol viaţa pacientului.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Alain Delon și-a băgat fanii în sperieți. A ajuns de urgență la spital

Nu vă voi minţi: îmi este frică, prieteni, dar să știți că toate mesajele voastre merg direct la inima mea. Am făcut pneumotorax, din fericire am depistat la timp, dar plămânul meu arată ca o pungă de plastic aparent. Vă voi ține la curent”, a scris Alain-Fabien pe contul personal de Facebook.

Totodată, acesta a ținut să le aducă la cunoștință fanilor că a decis să renunțe definitiv la fumat, unul dintre factorii care contribuie decisiv la declanșarea bolii de care suferă. Potrivit spuselor sale, a „făcut cunoștință” cu acest viciu pe când avea doar 9 ani, iar mai apoi, adolescent rebel fiind, a ajuns să fumeze „ca un turc”.

ADVERTISEMENT

Și-a acuzat propriul tată că l-a închis în cușca câinilor pentru „a-l întări”

În altă ordine de idei, trebuie spus că relația pe care tânărul de 26 de ani o are cu celebrul său tată frizează dușmănia, dovadă fiind faptul că la un moment dat cei doi au ajuns chiar și la tribunal. Actorul francez a fost acuzat că și-a închis propriul fiu în spațiul rezervat câinilor, pe când era un copil, cu scopul de a-l face mai puternic.

Pentru a face parte din cercul apropiaţilor săi şi pentru a-i întări pe propriii săi copii, era necesar ca prietenii şi fiii săi să fie adoptaţi de câini”, a dezvăluit și Olivier Rajchman, unul dintre biografii copilului răsfățat al cinematografiei din Hexagon, cum a fost supranumit Alain Delon.

ADVERTISEMENT

Era vorba de a-l întări pe fiul său. Să-l pregătească pentru greutăţile care îl aşteaptă în viaţă, care este întotdeauna aspră”, a mai spus acesta. În instanță, actorul i-a cerut propriului fiu să renunţe la folosirea numelui de familie, considerând că s-a folosit de el pentru a se propulsa în carieră.

Chestionat pe marginea acestui subiect, Delon nu a confirmat, dar nici nu a negat acuzațiile. Ba chiar a dezvăluit că are o legătură cu câinii săi. Totodată, a recunoscut simpatia pe care o are de ani buni pentru partidele de extremă dreapta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!