Life

Fiul lui Andrei Duban își câștigă banii singur la doar 10 ani. Cu ce se ocupă Armin

Armin, fiul lui Andrei și al Grațielei Duban, își câștigă banii singur la doar 10 ani. Băiatul dublează vocile personajelor de desene animate și își face părinții mândri.
11.05.2022 | 17:56
Fiul lui Andrei Duban isi castiga banii singur la doar 10 ani Cu ce se ocupa Armin
Armin Duban dublează vocile unor personaje de desene animate. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Armin Duban are 10 ani, iar părinții îl încurajează să devină un bărbat independent. Micuțul își câștigă deja primii bani dublând voci de desene animate. Tatăl spune că de când băiatul a mai crescut, relația lor a devenit mult mai apropiată.

Din ce câștigă bani fiul lui Andrei și al Grațielei Duban, la numai 10 ani

Armin Duban are 10 ani, dar se poate lăuda cu faptul că deja este independent. Micuțul dublează vocile unor personaje de desene animate, iar părinții săi sunt mândri de el.

ADVERTISEMENT

„Câștig bani din voci, din dublaje. Îl fac pe Christopher din Anna and Friends, pe Nico, dintr-un desen cu trenulețe”, a spus fiul lui Andrei Duban și al prezentatoarei Se strigă darul. 

Andrei Duban și-a consolidat relația cu fiul său

Andrei Duban și-a făcut operație de micșorare de stomac, a slăbit 25 de kilograme și a decis să-și schimbe complet stilul de viață.

ADVERTISEMENT

Artistul consumă alimente cât mai sănătoase și evită să bea alcool. În emisiunea lui Cătălin Măruță, a dezvăluit că și-a dat seama cât de importantă este sănătatea.

Andrei Duban vrea să ducă o viață lungă și frumoasă, astfel încât să se poată bucura de toate reușitele fiului său. Mai mult, vedeta a adăugat că de când Armin a crescut, relația lor a devenit mult mai apropiată decât în trecut.

ADVERTISEMENT

„Am zis că cel mai fericit lucru după care pot să închid ochii, ar fi să-l văd la casa lui, cu un copil. Mă bucur atât de mult că am găsit timp mai mult pentru Armin. Poate n-am stat în pandemie atât cât încercăm acum să recuperăm.

Nu știu de ce. Mi-am dat seama acum, că s-a mai mărit, care sunt lucrurile care-l bucură pe el. Am făcut o greșeală când vine vorba de cadouri.

ADVERTISEMENT

Ne-am dat seama că obiectele l-au derutat. Pe el, în ultimul timp, l-a bucurat faptul că mi-am făcut timp să mă joc cu el”, a explicat Andrei Duban.

ADVERTISEMENT