Stiri sportive

Fiul lui Beckham cere o sumă indecentă pentru un hanorac second hand: „Părinților să le fie rușine”. Foto

17.01.2021 | 19:22
Fiul lui Beckham cere o sumă indecentă pentru un hanorac second hand: „Părinților să le fie rușine”. Foto
Fiul lui Beckham cere o sumă indecentă pentru un hanorac second hand: „Părinților să le fie rușine”. FOTO: HELLO! Canada
ADVERTISEMENT

Unul dintre copiii lui David Beckham vrea să primească o sumă uriașă în schimbul unui hanorac second hand. „Părinților să le fie rușine”, a fost una dintre reacțiile celor care au văzut postarea. 

David Beckham (45 de ani), fost jucător de fotbal și actual patron al formației Inter Miami, și soție sa, Victoria (46 de ani), au împreună o avere estimată la aproximativ 900 de milioane de euro, dar unul dintre copiii celor doi pare hotărât să facă bani din orice.

Cruz Beckham (15 ani), al treilea copil al lui David și al Victoriei, vrea să vândă un hanorac primit acum mult timp cadou de la designerul Kim Jones, un amic al părinților lui.

ADVERTISEMENT

Băiatul lui Beckham cere o avere pentru un hanorac second hand

Este vorba despre un articol din ediția limitată Louis Vuitton X Supreme, apărută pe piață în urmă cu patru ani. Estimat la aproximativ 45 de mii de dolari (aproximativ 37.000 de euro), hanoracul este scos la vânzare de Cruz Beckham cu o sumă uriașă: 150.000 de dolari (aproximativ 124.000 de euro).

Pe pagina de Instagram unde băiatul lui David și al victoriei a pus anunțul se precizează că hanoracul este purtat și nu are un șnur. Postarea a avut și o poză cu Cruz îmbrăcat în hanorac, cu ochelari de soare.

ADVERTISEMENT
Băiatul lui David Beckham. Sursă foto: Instagram.

Reacțiile utilizatorilor de Instagram nu au fost unele dintre cele mai plăcute la adresa băiatului lui David Beckham. ”Părinților săi ar trebui să le fie rușine”, a scris cineva.

”Ar trebui să vă fie rușine”

”Ca și cum ar avea nevoie disperată de banii ăștia. Copil răsfățat, de bani gata. Sper că nu e nimeni atât de prost încât să plătească atât”, a postat un alt comentator.

ADVERTISEMENT

”Copiii răsfățați știu că trăim în mijlocul unei pandemii din cauza căreia mulți puști englezi sunt înfometați? Ar trebui să vă fie rușine”, a fost reacția altei persoane.

Între timp, tocmai au apărut poze cu apartamentul de lux din Miami, pe care David și Victoria Beckham au dat 24 de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

13 milioane de euro încasează David Beckham pentru că este ambasadorul FIFA 21. Fostul fotbalist s-a retras pe 1 iulie 2013. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru formații ca Manchester United, Real Madrid, LA Galaxy, AC Milan sau PSG. Împreună cu Manchester United a reușit să câștige 6 titluri în Anglia, două Cupe ale Angliei, patru Supercupe ale Angliei, o Cupă Intercontinentală și o Ligă a Campionilor. Cu Real Madrid a câștigat un titlu în sezonul 2006-2007 și o Supercupă a Spaniei. Englezul mai are trofee câștigate și cu PSG sau Los Angeles Galaxy. Beckham ar vrea să-l aducă la echipa sa pe Sergio Ramos de la Real Madrid.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria STIRI SPORTIVE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 855. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri