Life

Fiul lui Ben Affleck, de 10 ani, a intrat cu un Lamborghini în alt bolid. Jennifer Lopez se afla și ea în mașină

Fiul lui Ben Affleck, în vârstă de 10 ani, a intrat cu un Lamborghini într-un alt bolid. Jennifer Lopez se afla și ea pe bancheta din spate a mașinii.
28.06.2022 | 08:10
Fiul lui Ben Affleck de 10 ani a intrat cu un Lamborghini in alt bolid Jennifer Lopez se afla si ea in masina
Fiul lui Ben Affleck, de 10 ani, a intrat cu un Lamborghini în alt bolid. Sursa foto: tmz.com/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Samuel, fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, a făcut un accident după ce s-a urcat la volanul unui Lamborghini. Băiețelul se afla, alături de tatăl lui și de partenera acestuia, Jennifer Lopez, în Los Angeles, la un eveniment de prezentare al mașinilor de lux.

Fiul lui Ben Affleck, de 10 ani, a intrat cu un Lamborghini în alt bolid

Băiatul lui Ben Affleck din căsnicia cu actrița Jennifer Garner s-a urcat la volanul unui Lamborghini la doar 10 ani. Tatăl lui i-a permis să se urce la volan, însă nimeni nu s-a gândit că Samuel va porni mașina și o va băga în marșarier.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Ben Affleck a intrat într-un BMW parcat în spate. În momentul impactului, Jennifer Lopez se afla pe bancheta din spate a bolidului, potrivit mirror.co.uk.

După incident, actorul s-a dus să verifice dacă fiul său este în regulă, după care s-a dus să vadă dacă au existat alte pagube. Samuel și-a urmat, speriat, tatăl, care și-a îmbrățișat apoi fiul pentru a-l liniști.

ADVERTISEMENT

Ben Affleck și un reprezentant al evenimentului respectiv au declarat că nu s-au produs pagube materiale. Din fericire, viteza mică nu a putut genera un impact atât de mare încât cei doi bolizi să fie avariați, mai ales că erau parcați foarte aproape unul de celălalt.

Samuel este cel mai mic dintre cei trei copii pe care Ben Affleck îi are cu fosta soție, actrița Jennifer Garner. Cei doi sunt divorțați din 2018 și mai au două fiice, Violet (16 ani) și Seraphina (13 ani).

ADVERTISEMENT

„Căsnicia noastră nu a funcționat, iar asta e dificil. Amândoi credem cu adevărat că este important pentru copii să își vadă părinții respectându-se unul pe celălalt și înțelegându-se, indiferent dacă sunt împreună sau nu.”, spunea actorul despre fosta căsnicie, potrivit People.

La rândul ei, Jennifer Lopez este mama gemenilor Emme și Max, din căsnicia cu Marc Anthony.

S-au căsătorit Jennifer Lopez și Ben Affleck în secret?

Potrivit presei internaționale, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-ar fi căsătorit în mare secret. Nunta celor doi actori ar fi fost ținută departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT

Cei doi ar fi luat această decizie și din cauza expunerii ridicate, din moment ce amândoi sunt actori celebri. Jennifer Lopez și Ben Affleck ar fi vrut să păstreze discreția în legătură cu nunta.

În 2003, cei doi urmau să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit înainte de a face pasul cel mare.

Nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck ar fi avut loc la celebrul hotel Ritz-Reynolds, aflat pe malul lacului Oconee din Georgia, conform publicației Marca.

Locația respectivă este una exclusivistă, de cinci stele, destul de discretă. Este ascunsă printre copaci și are o priveliște inedită datorită lacului.

Din dorința de a păstra discreția, cei doi i-ar fi pus pe invitați să semneze un acord de confidențialitate pentru a nu dezvălui presei niciun detaliu despre marele eveniment. Marc Anthony, fostul soț al actriței, s-ar fi aflat printre invitați.

Jennifer Lopez și Ben Affleck nu au confirmat dacă nunta a avut loc sau nu.

ADVERTISEMENT