Life

Cum arată Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, și de când au început problemele cu drogurile. Ce s-a întâmplat în viața băiatului când avea doar trei ani – Foto

23.06.2020 | 08:34
Cum arata Robert Sfat fiul lui Brigitte Pastrama si de cand au inceput problemele cu drogurile Ce sa intamplat in viata baiatului cand avea doar trei ani  Foto
Brigitte Pastramă, apariție uluitoare pe stradă. Fosta soție a lui Ilie Năstase e de nerecunoscut. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Robert Sfăt, fiul lui Brigitte Pastramă, a ajuns să aibă probleme cu legea la doar 19 ani. Fiul fostei neveste a lui Ilie Năstase i-a creat probleme cât casa mamei sale, însă nu e prima oară când bruneta are de suferit din cauza viciilor băiatului ei, deja major.

Fiul lui Brigitte Pastramă, probleme cu drogurile de la 14 ani

Brigitte a mărturisit, cu lacrimi în ochi, că nu știe ce să îi mai facă lui Robert. Femeia se simte complet depășită de situație și acuză anturajul pentru felul în care s-a transformat băiatul ei.

ADVERTISEMENT

Vedeta de televiziune a mărturisit că Robert se droghează cu tot felul de substanțe interzise de lege de la vârsta de 14 ani. Așadar, calvarul ține de mai bine de cinci ani, iar Robert nu a reușit să scape de această patimă, chiar dacă a fost internat deja la dezintoxicare.

Mulți spun că problemele lui Robert pot fi explicate de lipsa tatălui din viața sa. Tatăl său, Octavian Sfăt, s-a stins din viață când el nu avea nici măcar trei ani, iar Brigitte a trebuit să împace ambele roluri de părinte, cel de mamă, dar și cel de tată.

ADVERTISEMENT

Bruneta a povestit calvarul prin care a trecut din cauza fiului ei: „Este a doua mașină pe care mi-au furat-o”

Inițial, legat de scandalul care a afectat-o pe Brigitte, presa tabloidă a scris că Florin ar fi agresorul vedetei, însă a ceasta a trebuit să recunoască adevărul, să spună ce necazuri îi face, de fapt, propriul ei fiu.

„Nu m-a bătut Florin. Am probleme cu fiul meu din cauza anturajului. Prietenii fiului meu mi-au furat mașina azi noapte. Au intrat în casă la mine când dormeam. Eu am muncit de dimineața până seara. Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o.

ADVERTISEMENT

Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el…”, a spus Brigitte Pastramă pentru revista Viva!.

Pe lângă Robert, Brigitte mai are o fetiță, pe nume Sara, din mariajul cu Ovidiu Terj.

fiul lui brigitte pastramă
Robert Sfăt, unul din miile de tineri din România care a căzut în patima drogurilor de la o vârstă fragedă. Sursa foto: wowbiz.ro
fiul lui brigitte pastramă
Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzat că i-a vandalizat casa mamei sale. Sursa foto: wowbiz.ro
fiul lui brigitte pastramă
Tânărul și-a pierdut tatăl la doar trei ani. Sursa foto: wowbiz.ro