Life

Fiul lui Cabral și al frumoasei Andreea Ibacka a împlinit un an. Ce surprize i-au pregătit părinții lui Tiago

Cabral și Andreea Ibacka sunt în culmea fericirii. Fiul lor cel mic, Tiago a împlinit un an de zile, iar surprizele nu au încetat să apară.
13.10.2022 | 22:59
Fiul lui Cabral si al frumoasei Andreea Ibacka a implinit un an Ce surprize iau pregatit parintii lui Tiago
Andreea Ibacka, Cabral și fiul lor Tiago, de ziua lui. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Ibaka și Cabral sunt împreună de ani buni și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Au doi copii minunați, pe Namiko și Tiago, iar cel din urmă a împlinit recent frumoasa vârstă de un an de zile.

Fiul Andreei Ibacka și a lui Cabral a împlinit un an

Deși cei doi părinți aveau planuri mărețe, iată că ceva s-a schimbat. Într-o postare pe pagina personală de Instagram, Andreea Ibacka a anunțat că petrecerea lui Tiago va fi amânată.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, cei doi și-au dorit să îi taie celui mic moțul și au organizat o petrecere în familie, unde distracția a fost una pe măsură.

”1). Petrecere aniversară cu chiuituri n-am mai avut, s-a reprogramat pentru la anul.
2). S-a dorit, în schimb, tăierea moțului în familie. Cum se face, în avanpremiera unei freze de Doamne ajută pentru bebe.
3). Ne-am pus pe curățenie, cumpărături, făcut grătar și rose de toamnă, s-a lăsat cu râsete și multe povești nespuse de 3 luni, cadouri șamd”, a mărturisit soția lui Cabral.

ADVERTISEMENT

După ce au petrecut intens, familiile fiind reunite, la finalul zilei de tăiere a moțului, Cabral și Andreea Ibacka și-au amintit că, de fapt, au uitat să îi taie moțul celui mic. Drept urmare, a mai fost nevoie de puțin timp.

”Frumos tare, dar tare! Și ne fusese atât de dor. Cu gândul acesta ne-am băgat în pat la culcare (9 adulți și 2 copii, fiecare la casa lui), la finalul unei zile de ținut minte. Ziua tăierii moțului.

ADVERTISEMENT

Până când un alt gând și-a croit loc… Care moț, boss, că i l-am lăsat neatins!? Abia 6 ore mai târziu ne-am adus aminte de ce ne-am adunat.”, a mai scris Andreea Ibaka pe pagina personală de Instagram.

Motivul pentru care Andreea Ibacka și Cabral au renunțat la petrecere

Mulți s-au întrebat din ce motive au decis cei doi să anuleze petrecerea grandioasă programată deja. În acest sens, soția lui Cabral a dezvăluit că micuțul Tiago s-ar fi îmbolnăvit. Acesta a răcit, drept urmare, cei doi au decis că cea mai bună soluție este anularea evenimentului și organizarea unei petreceri mai restrânse, dar frumoase.

ADVERTISEMENT

“De câteva zile ne “distrăm” cu o viroză de toată frumusețea. Cert e că nu ne plictisim deloc. Primul an în comunitate e în grafic. Noroc că planurile sunt făcute pentru a fi schimbate“, a mai detaliat soția lui Cabral în dreptul imaginii de pe Instagram.

ADVERTISEMENT