Life

Fiul lui Cătălin Crișan, lovitură pe piața muzicală chiar cu piesa tatălui: ”Nu mi-a cerut sfatul”

Fiul lui Cătălin Crișan îl face mândru pe tatăl său! Rariș lansează un remake la „Dacă pleci”, unul din hiturile interpretate de tatăl său.
04.10.2023 | 18:09
Fiul lui Catalin Crisan lovitura pe piata muzicala chiar cu piesa tatalui Nu mia cerut sfatul
Fiul lui Cătălin Crișan readuce în atenția publicului unul din șlagărele tatălui său. Foto: libertatea.ro/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Raris, fiul lui Cătălin Crișan, lansează un remake la melodia tatălui său, celebrul hit „Dacă pleci”! Băiatul îndrăgitului interpret de muzică ușoară din România îi calcă pe urme părintelui său, dorind să se evidențieze chiar cu una din piesele sale legendare.

Fiul lui Cătălin Crișan îi cântă celebrul hit, „Dacă pleci”. Reacția artistului

Cătălin Crișan a comentat această veste măgulitoare pentru el! A dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu a putut să nu îi dea acordul fiului său pentru a interpreta șlagărul pe care românii îl fredonează chiar și în ziua de azi.

ADVERTISEMENT

Artistul a spus că fiul său l-a contactat pentru a primi permisiunea de a-i cânta melodia. Ba chiar, a spus că speră ca de acum înainte, dat fiind că flăcăul e student la Conservator, să aibă cu cine să se ”bată” pe scena muzicii românești.

„Sper să mă bucur și eu de o compoziție”

„Mi-a cerut acordul și i l-am dat. I-am urat succes și sper că de acum încolo, având în vedere că este student la Conservator, să mă bucur și eu de o compoziție de-a lui. Doamne ajută”, este mesajul transmis de Cătălin Crișan, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat de FANATIK dacă este mulțumit de ceea ce a ieșit ori ar fi vrut să se mai lucreze pe ici, pe colo, la remake-ul interpretat de fiul său, Raris, Cătălin a precizat că nu a avut să îi ofere niciun fel de sfat fiului său. „Nu mi-a cerut sfatul, nu i l-am dat”, a completat Cătălin Crișan.

Melodia pe care fiul lui Cătălin Crișan o aduce în atenția publicului în varianta sa a fost lansată pe scena Festivalului de la Mamaia, în anul 1996. Muzica și versurile aparțin în totalitate cântărețului și e considerată una din cele mai valoroase creații produse de Crișan până în zilele noastre.

ADVERTISEMENT

„Dacă pleci” a avut un impact atât de mare în rândul românilor. Piesa a ajuns să fie cântată chiar și la unele înmormântări. Dincolo de talentul său artistic remarcabil, Cătălin Crișan s-a făcut apreciat și pentru emisiunile la radio și în televiziune.

Ce spunea cântărețul despre copiii săi, acum un an, pentru FANATIK

De asemenea, a fost director al Departamentului Cultură și Divertisment și realizator-prezentator al emisiunii „Ruleta visului” în cadrul Televiziunii România de Mâine (TVRM). A cochetat și cu administrația publică. S-a întâmplat pentru o perioadă de patru ani, între 2004 și 2008. Mai precis, Cătălin Crișan a fost consilier local al primăriei Sectorului 4, direcția Cultură.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK, Cătălin Crișan a vorbit despre copiii săi, Daria, Lara și Raris, de care e foarte mândru.

„Privindu-i îmi dau seama cum trec anii peste mine. Daria este un copil talentat. Nu sunt deloc subiectiv. Dimpotrivă! Poate prea obiectiv. Cântă. Dansează fabulos. Nimic nu este întâmplător pe această lume. Tatăl ei cântă de 35 de ani și este actor la bază. Daria, ce să vezi… o are profesoară pe fiica lui Florin Zamfirescu. Marele actor mi-a fost profesor la IATC pe vremea studenției mele.

Pe Raris și pe Lara îi aștept să-și aleagă calea. Ei singuri trebuie să-și descopere drumul de urmat. Noi părinții putem fi eventual doar cortina de copaci de la marginea lui… Cea care să mai pună stavilă și să-i păzească de furtunile acestei vieți…”, ne povestea Cătălin Crișan în vara anului 2022.

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT