Fotbal international

Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus! Juniorul l-a copiat perfect pe CR7! Foto

30.01.2019 | 21:11
Fiul lui Cristiano Ronaldo a facut show sub ochii vedetei lui Juventus Juniorul la copiat perfect pe CR7 Foto

Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus. Starul portughez a venit la baza de antrenament a “Bătrânei Doamne” pentru a-l vedea pe Cristiano Jr. la lucru. Puştiul de nouă ani al portughezului evoluează la o grupă de juniori a campioanei Italiei după ce în trecut a jucat şi pentru Real Madrid.

Marţi seară, Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez, logodnica portughezului, au asistat din tribune la un meci al juniorilor lui Juventus, iar Cristiano Jr. a făcut senzaţie pe teren. Micuţul fotbalist a marcat un gol şi a reuşit câteva incursiuni de senzaţie în defensiva adversarilor. Nu doar driblingurile sau felul cum se bucură le-a copiat de la tatăl său. Cristiano Jr. l-a imitat şi atunci când s-a rostogolit după un fault mai dur.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus: “E la fel ca mine”

Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus, iar la finalul meciului, portughezul a fost asaltat pentru autografe şi fotografii. Atacantul de 33 de ani s-a transferat în vara anului trecut la campioana Italiei, iar Cristiano Jr. a făcut, la rândul său, pasul de la juniorii lui Real Madrid către cei ai formaţiei din Torino. Într-un interviu acordat la începutul sezonului actual, portughezul a declarat că îşi doreşte ca fiul său să facă pasul spre fotbalul profesionist.

Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus. Puştiul de nouă ani l-a copiat pe CR7
Fiul lui Cristiano Ronaldo a făcut show sub ochii vedetei lui Juventus. Puştiul de nouă ani l-a copiat pe CR7

“Cristiano este foarte competitiv. E la fel ca mine când eu eram tânăr. Nu-i place să piardă şi ştiu că va ajunge ca mine, sunt sigur 100%. Îmi place să-l învâţ diverse lucruri, dar el va decide dacă vrea să continue pe acest drum. Mereu îl voi susţine. Îmi doresc să devină fotbalist şi are deja tot ce îi trebuie. Nu o să pun presiune pe el, dar visul meu este ca el să-mi calce pe urme”, a declarat Cristiano Ronaldo.