Life

Fiul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a împlinit 1 an! Cum îl sărbătoresc vedetele

Băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu, Luca Tiago, a făcut un an. Părinții i-au organizat o petrecere pe cinste.
09.09.2022 | 17:36
Fiul lui Dani Otil si al Gabrielei Prisacariu a implinit 1 an Cum il sarbatoresc vedetele
Băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a făcut un an. Părinții i-au organizat o petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fiul prezentatorului de la Antena 1 și a modelului a împlinit 1 an! Cum îl sărbătoresc vedetele care au început pregătirile încă de la primele ore ale dimineții. Luca Tiago îi va avea aproape inclusiv pe părinții spirituali.

Băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a făcut un an. Părinții i-au organizat o petrecere

Luca Tiago, băiatul lui Dani Oțil și al Gabrielei Prisăcariu a făcut un an. Momentul este celebrat de părinți printr-o petrecere fastuoasă organizată în timp record, după ce vedeta de la Antena 1 a dat numai 10 telefoane.

ADVERTISEMENT

„Primu an a trecut deja”, este mesajul transmis de prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani, pe pagina proprie de Instagram.

Vedeta de la Antena 1 și partenera de viață, Gabriela Prisăcariu, i-au organizat celui mic o petrecere pe cinste, mai ales că a trecut în altă etapă a vieții. Luca Tiago nu mai este bebeluș și nașii sunt nevoiți să îi ia moțul.

ADVERTISEMENT

Evenimentul care se desfășoară atunci când copilul împlinește un an are loc în incinta restaurantului deținut de omul de afaceri. Invitații sunt adunați de cei doi pe sprânceană, chiar dacă sunt numai 40 la număr.

Dani Oțil, declarații despre aniversarea fiului său, Luca Tiago

Dani Oțil a mărturisit că nu este interesat de lucrurile pe care le va alege cel mic de pe tavă pentru că nu se bazează pe tradiții. Prezentatorul de la Neatza speră ca fiul său, Luca Tiago, să facă numai lucrurile care îi plac.

ADVERTISEMENT

„Nu știu ce este prostia asta cu tava… Cred că o să avem tavă, dar nu m-am ocupat eu. Din punctul meu de vedere, să facă orice, atâta timp cât face foarte mulți bani, cântă la pian, harpă, flaut și clarinet, călărește, nu, nu mă interesează…

Eu vreau să fie un om care, ca și mine, care știe un pic din toate. Nu cred că va excela în ceva anume, nu văd în el vreo Simona Halep sau vreun Gică Hagi pentru că nu am fost eu educat așa.

ADVERTISEMENT

Ai mei au încercat să mă învețe câte un pic din fiecare și să mă descurc, deci cred că îl duc pe drumul ăsta. De pe tavă chiar nu mă interesează ce alege. Mi-aș dori însă, să nu fie prost ca tatăl lui și la 42 de ani să se trezească la 6 dimineața ca să muncească.

Aș vrea ca el să trăiască o viață mai confortabilă”, a spus matinalul din fața cafenelei pe care o deține pe marginea lacului Herăstrău pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT