Fotbal intern

Fiul lui Didi Prodan a semnat cu CSA Steaua. Mesajul cutremurător al tânărului: “Uite, tati, calc pe urmele tale!”

CSA Steaua s-a reunit în urmă cu câteva zile, iar din lotul antrenat de Ion Ion face parte şi Răzvan Prodan, fiul fostului internaţional Didi Prodan. Tânărul jucător în vârstă de 18 ani a...
19.07.2017 | 14:21
Fiul lui Didi Prodan a semnat cu CSA Steaua Mesajul cutremurator al tanarului Uite tati calc pe urmele tale

CSA Steaua s-a reunit în urmă cu câteva zile, iar din lotul antrenat de Ion Ion face parte şi Răzvan Prodan, fiul fostului internaţional Didi Prodan. Tânărul jucător în vârstă de 18 ani a explicat cum a decis să meargă la CSA Steaua şi nu a uitat de tatăl său.

Răzvan nu a uitat de momentul în care Didi Prodan s-a prăbuşit burs şi a murit în braţele sale.

“Din păcate, n-a mai apucat să-mi spună nimic. Nu am ce face, trebuie să merg mai departe. Vreau să continui să-l fac mândru de mine”, a spus Răzvan Prodan, conform gsp.

“De la DGV m-am transferat la Sporting Bucureşti, apoi am auzit că cei de la Regal aveau un antrenor spaniol. Era Carlos Aquillar, cel care fusese secund la Atletico pe vremea când tata juca acolo. Aşa că m-am gândit că la Regal aş putea progresa mai mult. Nu fiindcă tata se cunoştea cu antrenorul”, a adăugat fiul fostului internaţional român Didi Prodan.

Vrea să câştige Champions League cu Steaua

Răzvan Prodan a dezvăluit că ar fi acceptat o ofertă din partea Stelei a lui Gigi Becali, dar toate acestea înainte să apară echipa celor de la CSA Steaua şi a anunţat ce obiectiv şi-a propus pentru următoarea perioadă.

“Nu ne-a obligat nimeni să venim la Steaua, a venit doar cine a vrut. Sincer, la început nu eram aşa decis, mi-aş fi dorit să joc la un nivel mai înaşt. Dar e echipa mea de suflet, nu puteam sî ratez ocazia. Voi creşte cu echipa pe care o iubesc. Ce poate să fie mai frumos? Au contat enorm culorile, galeria, faptul că tata a jucat aici. Iar eu merg pe drumul lui. Când exista doar echipa lui Gigi Becali, dacă m-ar fi vrut, m-aş fi dus, recunosc. Dar acum, că a apărut CSA Steaua, gata, asta este şi va fi Steaua adevărată pentru mine, asta este Steaua la care vreau să joc! Când am pus prima dată tricoul pe mine, i-am spus în gând: “Uite, tati, calc pe urmele tale!”.

Visuk meu este să joc cu Steaua în Champions League. Şi, de ce nu?, chiar să câştig trofeul. Ştiu, avem mult de muncă, trebuie mai întâi să ajungem în Liga 1, dar eu şi colegii mei avem răbdare şi suntem gata de luptă”, a mai adăugat Răzvan Prodan, conform sursei citate.

Sursă FOTO. gsp.ro

Razvan Prodan a semnat cu CSA Steaua si nu a uitat de Didi Prodan (2)

Tags: