Life

Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent, marcat de operația fiului său: “Nu ai timp să te pregătești”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au vorbit despre momentele dificile prin care au trecut în momentul în care au aflat că fiul lor, Kadri, trebuie să fie operat.
11.03.2022 | 01:00
Dragos Bucur juratul de la Romanii au talent marcat de operatia fiului sau Nu ai timp sa te pregatesti
Fiul lui Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent, marcat de operația fiului său
ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru sunt destul de discreți atunci când vine vorba despre familia lor. De această dată, juratul de la Românii au talent, și soția sa au decis să vorbească despre momentele de panică prin care au trecut. Au ajuns cu fiul lor la spital și au aflat că trebuie să fie operat de urgență.

Fiul lui Dragoș Bucur, juratul de la Românii au talent, marcat de operația fiului său: “Nu ai timp să te pregătești”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru nu vor uita prea curând ziua în care au aflat că fiul lor, Kadri, trebuie să sufere o intervenție chirurgicală. S-a întâmplat în urmă cu aproape o lună.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o lună și jumătate, Kadri a trecut printr-o intervenție chirurgicală complicată. A fost cel mai greu moment din viața mea. Încă nu mă pot gândi la toate detaliile acelui moment fără să plâng.“, a scris Dana Nălbaru pe contul de Instagram.

“Am aflat că băiețelul nostru trebuie să intre în operație la 5 dimineața. Nu ai timp să te pregătești”, a declarat Dragoș Bucur în videoclipul realizat de Casa Roland în cadrul unei campanii umanitare.

ADVERTISEMENT

Din cauza restricțiilor impuse la acel moment de pandemia de coronavirus, copilul a fost însoțit de un singur părinte. Cântăreața a fost cea care a rămas în mașină pentru a aștepta diagnosticul medicilor. După operație, solista a rămas alături de fiul său.

“Faptul că am putut să fiu alături de el tot timpul sunt absolut convinsă că a dus la vindecarea lui mult mai rapidă”, a mai declarat solista.

ADVERTISEMENT

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au una dintre cele mai frumoase familii din showbiz. Au împreună trei copii. Doi biologici, Sofia de 15 ani și Kadri în vârstă de 6 ani și o fetiță adoptată, Roxana de nouă ani.

“Sofia este o adolescentă care își caută drumul în viață. Roxana este un copil care trece încă prin transformările pe care destinul i le-a pus în față. Kadri este ca un burete care absoarbe informații non-stop”, spunea juratul de la Românii au talent pentru Viva.

ADVERTISEMENT