ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Timothy Weah a debutat la naţională! Fiul fostului câştigător al Balonului de Aur a intrat într-o companie selectă

Timothy Weah, fiul lui George Weah, a debutat la echipa mare a naţionalei S.U.A. şi se află în acest moment într-un top alături de alţi puşti promiţători
Autor: Tibi Demeter | 29.03.2018 | 17:37
Timothy Weah a debutat la naţională! Fiul fostului câştigător al Balonului de Aur a intrat într-o companie selectă

Timothy Weah, fiul lui George Weah,  a devenit ultimul fiul de fotbalist celebru care a debutat în echipa de seniori a ţării, cu prilejul unui meci amical.  Weah, fost câştigător al Balonului de Aur în 1995, este actualul preşedinte al Liberiei, dar fiul său reprezintă Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Weah Jr. s-a alăturat astfel unor jucători precum Giovanni Simeone, fiul lui Diego, sau Justin Kluivert, urmaşul fostului mare atacant olandez care a evoluat la Barcelona, în rândul copiilor care au ajuns celebrii după ce părinţii au impresionat la rândul lor.

Fiul fostului mare jucător a devenit primul jucător născut în 2000 care a debutat pentru S.U.A

Puştiu care evoluează în Franţa, la PSG, a intrat pe teren în ultimele minute ale partidei dintre Statele Unite ale Americii şi Paraguay, fiind astfel primul jucător născut în 2000 care joacă pentru naţionala mare. Weah Jr. s-a născut la New York  şi a debutat pentru echipa mare a celor de la PSG în acest sezon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!