Fiul lui Gheorghe Dincă ar fi participat la un viol în grup. Noi dezvăluiri despre cazul Caracal

Daniel Șuta   
în HotNews
11/09/2019, 16:50
Fiul lui Gheorghe Dincă ar fi participat la un viol în grup. Noi dezvăluiri despre cazul Caracal
Fiul lui Gheorghe Dincă, acuzat de viol în grup. Sursa foto: Antena 3, libertatea.ro. Colaj: Fanatik

Dezvăluiri șocante ies la iveală în isteria de la Caracak: fiul lui Gheorghe Dincă ar fi participat la un viol în grup și ar fi fost protejat de polițiștii locali cu ajutorul intervenției tatălui său. Dan, fiul cel mare al monstrului de la Caracal a apărut în urmă cu mai mulți ani de zile într-un dosar de viol în grup care ar fi fost mușamalizat.

Fiul lui Gheorghe Dincă, violator în serie?

Vecinii lui Gheorghe Dincă susțin că fiul său a violat în trecut o fată și a fost scăpat de tatăl său, pentru că acesta ar fi avut pile mari la poliție și procuratură. Mama băiatului știa foarte bine despre acuzațiile care i s-au adus lui Dan și le spunea celor din comunitate că fiul ei nu a comis astfel de fapte, ci alți băieți, încercând astfel să îl scuze.

Informația a fost confirmată și de doi dintre martorii din cazul Caracal, Victor Mieilă și Ștefan Risipiceanu. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a declarat Mieilă, notează ziarul Adevărul în ediția electronică.

fiul lui Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă, acuzat de crimele de la Caracal. Sursa foto: antena3.ro

Gheorghe Dincă ar fi aranjat ca fiul său să nu plătească pentru violurile comise

„Fiul lui Dincă, Dan, a participat la un viol în grup. A fost cu mai mulţi băieţi, au dus fata undeva pe câmp şi şi-au bătut joc de ea. Noi am auzit povestea, dar părinţii nu au vrut să povestească nimic, erau foarte secretoşi. Chiar am întrebat-o pe doamna Dincă dacă e adevărat ce se aude, dar n-a stat de vorbă cu mine, mi-a zis că sunt prostii, că băiatul ei n-a făcut nimic, ceilalţi au violat. Am auzit că fata a fost convinsă să-şi retragă plângerea. Tatăl a rezolvat problema cu prietenii poliţişti”, spune o vecină, conform aceleiași surse.

Închide ×