News

Fiul lui Gheorghe Dincă, prezent în casă atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112

14.09.2019 | 15:30
Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. Sursa foto - facebook

Fiul lui Gheorghe Dincă a fost prezent în casă atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112. Aceasta este ipoteza la care par să fii ajuns cei care se ocupă de anchetă. România TV a aflat că procurorii verifică acum mai multe piste, una dintre ele fiind chiar aceasta. De altfel, mai multe surse spun că, în înregistrările de la numărul de urgenţă, se aud şi alte voci în afara de cea a fetei care anunţa cu disperare că a fost răpită, sechestrată şi violată.

Fiul lui Gheorghe Dincă, prezent în casă atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112

În plus de asta se înmulțesc mărturiile conform cărora în casa groazei, așa cum a fost poreclită de opinia publică, se făcea trafic de persoane. Sursa citată spune că unul dintre fiii lui Gheorghe Dincă a fost denunțat la DIICOT pentru trafic de persoane. La dosar ar fi probe clare că Gheorghe Dincă a traficat fete împreună cu familia sa, precum și cu alți complici. De altfel, şeful DIICOT declara și el în urmă cu doar câteva zile că cercetarea penală a fost extinsă şi pe numele Elenei Dincă.

Soția lui Gheorghe Dincă este acuzată de complicitate la omor, după sesizarea mamei Luizei Melencu, adolescena dispărută de acasă în luna aprilie. “În data de 23 august 2019 s-a dispus extinderea urmăririi penale in rem și pentru complicitate la omor urmare a sesizării formulate de mama victimei Melencu Luiza Mihaela în data de 22 august 2019 cu privire la o presupusă activitate infracțională a numitei Dincă Elena, soția inculpatului”, a spus Felix Bănilă.

Fiul lui Gheorghe Dincă, prezent în casă atunci când Alexandra Măceșanu a sunat la 112. Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o și pe Luiza Melencu. Sursa foto – facebook

Pe cine acoperă Gheorghe Dincă?

Sunt și martori în stare să bage mâna în foc pentru faptul că Gheorghe Dincă a luat asupra lui întregul caz ca să protejeze pe altcineva. Un prieten din tinerețe, Paul Mieilă, vecin cu „monstrul din Caracal” a lansat și el aceasta ipoteză. „El a fost plecat mult timp in Italia. De cand s-a intors, a venit parca alt om. Eu, intre timp, m-am imbolnavit, ies foarte greu din casa, abia ma misc.

Desi ne despart cateva case, nu venea sa ma viziteze. Eu nu cred că el a omorât fetele alea. Eu cred că a luat vina asupra lui, să protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie căutat”, a mărturisit bărbatul.