Life

Fiul lui Laurențiu Reghecampf impresionează și în Dubai! Nedezlipit de Asiana Peng, Luca a obținut prima diplomă importantă

Luca, fiul cel mare al celebrului antrenor Laurențiu Reghecampf, trece printr-o perioadă foarte bună, a reușit, de curând, să obțină o diplomă extrem de importantă pentru viitorul său.
20.08.2021 | 18:32
Luca Reghecampf, concentrat la studii si, in paralel, la Asiana Peng Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Luca Reghecampf, care de câteva luni bune deja se iubește cu gimnasta Asiana Peng, pare să fie un tânăr foarte echilibrat, iar relația pe care o are nu l-a făcut să uite de lucrurile importante cu privire la viitorul său.

Luca Reghecampf a obținut o diplomă importantă, în Dubai

Elev la una dintre școlile exclusiviste din Dubai, doar taxele de studii anuale ajungând până la 20.000 de euro, Luca Reghecampf pare să se fi concentrat la maximum, în ultimele luni, atunci când a fost vorba de învățat. Iar asta în ciuda faptului că avea motive cât se poate de a se lăsa distras…

ADVERTISEMENT

Nu de altceva, dar relația pe care o are cu frumoasa gimnastă de talie mondială Asiana Peng ar fi un motiv suficient pentru ca tânărul Luca Reghecampf să nu fie ”dedicat” 100% studiilor, exotica româncă având o prezență care, cu ușurință, ar putea tulbura orice bărbat.

Luca Reghecampf a obținut, de curând, una dintre cele mai importante diplome din viața unui tânăr: cea de Bacalaureat. Dar nu orice fel de Bacalaureat, ci unul care este recunoscut în toată lumea, examenul fiind susținut în sistem american.

ADVERTISEMENT

Mai mult, spre bucuria părinților săi, Luca Reghecampf a reușit să obțină notele necesare pentru a primi diploma cu pricina la una dintre cele mai bune școli din Dubai, tânărul fiind înscris la o insituție privată recunoscută în tot Orientul Apropiat pentru strictețea cu care își alege elevii.

Ce face acum Luca Reghecampf

După ce a reușit să își termine cursurile și să obțină cu brio diploma de Bacalaureat de la exclusivista școală din bogatul stat arab, Luca Reghecampf a decis să se relaxeze câteva zile. Și, în ciuda faptului că tatăl său, antrenorul Laurențiu Reghecampf este posesorul unei averi de invidiat, Luca nu a dorit să își facă vacanța în vreun resort al milionarilor, ci a preferat România.

ADVERTISEMENT

Așa că, însoțit de mama sa, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, Mariana Pfeiffer, dar nedezlipit de exotica Asiana Peng, Luca pare să se simtă perfect prin București, cei trei profitând la maximum de ceea ce poate oferi Capitala.

Astfel, în perioada petrecută în București, Luca, mama sa și Asiana Peng, au vizitat restaurantele de lux și, alături de prieteni de familie, au reînnodat relațiile pe care le aveau înainte de a se stabili în Germania.

ADVERTISEMENT

Apoi, pentru câteva zile, ca doi îndrăgostiți, Luca Reghecampf, acum ușurat de povara examenelor, a plecat, la munte, alături de frumoasa lui iubită, Asiana Peng, cei doi relaxândiu-se, în doi, cu drumeții lungi, departe de canicula din București.

Luca Reghecampf și Asiana Peng, relație de câteva luni

Așa cum FANATIK a relatat în exclusivitate, Luca Reghecampf și Asiana Peng au, deja, o relație serioasă, fiul antrenorului și celebra gimnastă fiind nedespărțiți, fie că sunt în Germania, fie că sunt în România, cei doi iubindu-se, deja, de câteva luni, după o lungă perioadă de tatonări.

“Da, Asiana este împreună cu Luca și este foarte, foarte fericită cu el. Eu le doresc tot binele din lume și niciodată nu o să mă amestec în viața sentimentală a fetei mele”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Silvana Peng, mama exoticei gimnaste.

Luca este fiul cel mare al antrenorului de la Craiova, Laurențiu Reghecampf, din prima căsnicie a acestuia, cea cu Mariana Pfeiffer. Pasionat de sport, Luca locuiește alături de mama sa în Cottbus, acolo unde a și terminat liceul sportiv, reușind acum să obțină și diploma de Bacalaureat Internațional la școala americană din Dubai.

Iubita lui Luca Reghecampf, fostă Faimoasă în primul sezon al Survivor România, Asiana Peng a fost una dintre marile speranțe ale gimnasticii românești, dar disputele cu foștii antrenori ai lotului României au oprit-o din evoluția la nivel de performanță.

ADVERTISEMENT