Life

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit 6 luni. Mesajul postat de antrenor: “Te iubim”

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al iubitei sale, Corina Caciuc, a împlinit 6 luni, iar antrenorul a postat o fotografie și un mesaj.
19.11.2022 | 22:03
Fiul lui Laurentiu Reghecampf si al Corinei Caciuc a implinit 6 luni Mesajul postat de antrenor Te iubim
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, alături de fiul lor, Liam. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc, a împlinit astăzi 6 luni. Cei doi părinți au sărbătorit această zi specială, iar antrenorul a postat un scurt mesaj în mediul online.

Fiul lui Laurențiu Reghecampf și al Corinei Caciuc a împlinit astăzi 6 luni

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinții unui băiețel pe 19 mai 2022. Este al treilea fiu al antrenorului de fotbal.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al impresarei Anamaria Prodan a postat un mesaj emoționant astăzi, ziua în care băiețelul lui și al femeii iubite a împlinit 6 luni.

“La Mulți Ani, Băiatul Meu! Te iubim, mama&tata. #6monthsold”, a scris Laurențu Reghecampf pe pagina de Instagram, în dreptul unei fotografii cu Liam.

ADVERTISEMENT
Fiul lui Laurențiu Reghecampfși al Corinei Caciuc
Liam, fiul lui Laurențiu Reghecampfși al Corinei Caciuc, a împlinit 6 luni. Sursa foto: Instagram

În septembrie, Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au organizat botezul fiului lor la o locație exclusivistă din Capitală, unde invitații s-au bucurat de un meniu special ales.

Laurențiu Reghecampf mai are doi băieți din căsniciile anterioare. Împreună cu Anamaria Prodan, antrenorul îl are pe Laurențiu Jr. (Bebeto), în vârstă de 14 ani.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Laurențiu Reghecampf are un fiu și din relația cu Mariana Pfeiffer, Luca, în vârstă de 21 de ani.

A fost admisă cererea de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Recent, Judecătoria din Buftea a admis cererea de divorț depusă de Laurențiu Reghecampf. Antrenorul și Anamaria Prodan sunt despărțiți încă de anul trecut.

ADVERTISEMENT

Conform deciziei magistraților, Laurențiu Reghecampf este nevoit să-i achite o pensie alimentară fostei partenere de viață. Astfel, acesta îi va plăti fostei soții 1/6 din veniturile nete către fiul lor, Bebeto. Suma este de aproximativ 1.600 de euro, potrivit digisport.ro.

De asemenea, custodia copilului va fi una comună. A fost acceptat inclusiv programul de vizită dorit de antrenor, dar decizia nu este una definitivă și poate fi atacată printr-un apel.

Decizia magistraților vine la o lună și jumătate de când foștii soți au fost protagoniștii unui scandal violent.

ADVERTISEMENT