Sport

Fiul lui Lionel Messi, videoclip viral când juca fotbal american! Video

Fiul lui Lionel Messi a fost protagonistul unui videoclip viral, dar de data aceasta nu pentru calitățile sale de pe terenul de fotbal, ci pentru un cu totul alt sport.
06.06.2024 | 17:29
Fiul lui Lionel Messi videoclip viral cand juca fotbal american Video
Mateo Messi, videoclip viral când juca fotbal american / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Lionel Messi s-a transferat vara trecută în Statele Unite ale Americii, iar transferul pare că îi priește bine. Argentinianul s-a mutat alături de familia sa în Florida, iar acum este în cea mai bună formă în afara terenului.

Mateo Messi, videoclip viral

Fanii veniți pe stadion pentru a o încuraja pe Inter Miami împotriva celor de la Saint Louis City au avut parte de un moment special. Mateo Messi, fiul legendarului Lionel, care și-a lansat propria băutura energizantă, a fost văzut jucându-se fotbal american cu prietenii.

ADVERTISEMENT

Scenele speciale au avut loc la pauza partidei formației lui David Beckham, iar videoclipul a devenit viral. Pagina de Instagram beinsportusa a strâns mii de like-uri la postarea cu Mateo Messi.

Odată cu mutarea în Statele Unite ale Americii, Lionel Messi a devenit un idol al tribunelor în Florida. Americanii, deși nu foarte apropiați de fotbal înainte, sunt mult mai angrenați în sportul rege acum.

ADVERTISEMENT

Partida dintre Inter Miami și Saint Louis City a contat pentru etapa a 17-a a sezonului din Major League Soccer. Meciul a fost unul thriller pentru formația lui Lionel Messi, care a remizat, scor 3-3.

Prima repriză a adus patru goluri, Lionel Messi și Luis Suarez marcând pentru formația din Miami. Intrați la cabine cu scorul de 2-2, „flamingo“ s-au văzut conduși în minutul 68, când Luis Suarez a marcat în proprie poartă.

ADVERTISEMENT

Jordi Alba a salvat un punct pentru Inter Miami, printr-un gol în minutul 85 al partidei, care a închis tabela. Inter Miami se află pe prima poziție în Confederația de Est, cu 35 de puncte după 18 partide.

Urmașii lui Lionel Messi, în tricoul lui Inter Miami

Lionel Messi are trei băieți alături de partenera sa, Antonella Roccuzzo, anume Thiago, Mateo și Ciro, cel mai mic. Thiago și Mateo deja fac furori în tricoul juniorilor lui Inter Miami, în timp ce Ciro este prea mic, având doar 6 ani.

ADVERTISEMENT

Cei doi fii mai mari ai lui Lionel Messi au fost surprinși în multe momente de colecție deja pentru Inter Miami. Mișcările, golurile și celebrarile deja aduc aminte de perioada de glorie a tatălui lor.

ADVERTISEMENT
Tags: