Life

Fiul lui Liviu Dragnea, probleme în căsnicie? Valentin ar fi la un pas de divorț: “Se certau grav”

Fiul lui Liviu Dragnea ar avea probleme în căsnicie. Valentin Dragnea și soția lui, Gina Alexandra Tătulescu, ar fi la un pas de divorț. Cei doi s-au căsătorit în 2018.
13.05.2022 | 08:49
Fiul lui Liviu Dragnea probleme in casnicie Valentin ar fi la un pas de divort Se certau grav
Fiul lui Liviu Dragnea, probleme în căsnicie. Sursa foto: Digi24/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, ar avea probleme serioase în căsnicie. El și soția sa, Gina, nu ar mai locui împreună de ceva timp și ar avea certuri tot mai des.

Fiul lui Liviu Dragnea, probleme în căsnicie?

Valentin Dragnea și soția sa, Gina Alexandra Tătulescu, ar avea de ceva timp probleme în cuplu. Mai mult, partenera fiului de politician i-ar fi fost acestuia infidelă.

ADVERTISEMENT

Surse apropiate de cei doi susțin că între fiul lui Liviu Dragnea și soția lui ar exista tensiuni încă de la începutul căsniciei. Aceștia ar sta separat de doi ani, timp în care Valentin Dragnea s-ar fi ocupat de afacerile familiei.

În plus, Gina ar avea o relație cu nașul de cununie de aproximativ doi ani. Aceasta ar fi avut conflicte serioase cu Valentin Dragnea în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

“Problemele din relație au început încă de la începutul căsniciei. Ei stau separat de doi ani, el s-a ocupat de afacerile familiei. Ea stă singură în București, nu mai vrea să se ducă unde stă el. El e la casa lui Dragnea. Nu se mai comportă că un cuplu normal.

Ea ar avea o relație de aproape doi ani cu nașul. Se plânge de bărbatul ei, se certau grav. În ultima vreme a fost cu certuri urâte, în public.”, au declarat surse apropiate cuplului pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Fiul fostului șef PSD ar fi în prag de divorț cu femeia cu care este căsătorit din 2018. Apropiații acestora au mai declarat, pentru sursa menționată, că cei doi s-ar fi certat foarte tare iar scandalurile ar fi fost auzite de vecini.

“Situația se știa în familie, poate e ceva nou pentru public. I-au văzut și vecinii cum s-au certat în scara blocului. El e foarte orgolios, nu o să o ierte, mai ales acum că s-a aflat totul public. Sunt în pragul divorţului.”, au mai precizat sursele apropiate celor doi.

ADVERTISEMENT

Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu s-au căsătorit în urmă cu aproximativ patru ani. La nunta lor au venit 700 de invitați și au fost cununați civil de Gabriela Firea, primarul Capitalei la vremea respectivă.

În afară de Valentin, Liviu Dragnea mai are o fiică, Alexandra, care este căsătorită cu artistul Alexandru Mațaev.

ADVERTISEMENT