Fotbal international

Fiul lui Messi nu a fost impresionat de Barcelona. Ce a desenat în timpul meciului cu Inter. Video

26.10.2018 | 11:43
Fiul lui Messi nu a fost impresionat de Barcelona Ce a desenat in timpul meciului cu Inter Video

Lionel Messi a fost în tribună la meciul Barcelona – Inter Milano, încheiat cu victoria catalanilor cu scorul de 2-0. Alături de starul argentinian s-a aflat fiul lui, Thiago. Micuțul nu a fost însă impresionat de Barcelona în confruntarea de pe Camp Nou. Acesta a desenat în timpul meciului cu Inter, iar după ce a terminat i-a arătat desenul tatălui său. Cei care stăteau în tribună în spatele lor au filmat momentul și au reușit să observe ce a desenat Thiago pe coala de hârtie: este vorba despre emblema lui Juventus Torino, echipa lui Cristiano Ronaldo.

Jucătorul sud-american nu a jucat pentru Barcelona în meciul cu Inter din cauza accidentării suferite în partida cu Sevilla din Primera Division. Messi nu a putut sta însă departe de echipă. Și-a luat fiul și a mers în tribuna stadionului Camp Nou, de unde și-a urmărit coechipierii. Micuțul Thiago nu a părut deloc impresionat de jocul Barcelonei sau de atmosfera de pe stadion și a preferat să facă alte lucurui pentr a trece timpul mai repede. S-a apucat de desenat, în timp ce tatăl lui era atent la fazele din teren.

Messi, în tribună la Barcelona – Inter, alături de fiul său. Nu joacă nici în El Clasico

După ce a terminat de desenat, Thiago i-a arătat tatălui său ce i-a ieșit: stema lui Juventus Torino, echipă la care joacă portughezul Cristiano Ronaldo, rivalul lui Messi din vremea în care lusitanul era la Real Madrid și se duelau în Spania. Cei care s-au aflat în tribună în spatele lui Messi au surprins momentul cu telefonul mobil și au postat imaginile pe rețelele de socializare.

Accidentarea suferită în partida cu Sevilla îl va ține pe Messi departe de teren timp de 3 săptămâni. Argentinianul nu va fi pe teren în El Clasico, dar și la următoarele meciuri din campionat, dar nici la returul cu Inter Milano din Champions League.