Sport

Ce tragedie! Fiul lui Michael Ballack a murit la doar 18 ani. Puștiul a fost implicat într-un accident rutier

Fostul internațional german Michale Ballack trece printr-o tragedie uriașă, după ce fiul său în vârstă de 18 ani a decedat într-un accident rutier.
05.08.2021 | 15:08
Ce tragedie Fiul lui Michael Ballack a murit la doar 18 ani Pustiul a fost implicat intrun accident rutier
ADVERTISEMENT

Accidentul în care s-a stins din viață băiatul lui ballack, Emilio, s-a produs în localitatea portugheză Troia, la sud de Lisabona.

Tragicul eveniment s-a produs în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei locale 02:00.

A murit fiul lui Michael Ballack

Conform cotidianului Daily Star, care citează presa din Portugalia, accidentul în care a murit fiul lui Michael Ballack s-a produs în apropierea casei de vacanță pe care fostul fotbalist a cumpărat-o cu câiva ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Michael Ballack s-a căsătorit în 2008 cu Simone Lambe, iubita sa din copilărie, alături de care avea trei copii: Louis (născut în 2001), Emilio (născut în 2002) și Jordi (născut în 2005). Fostul fotbalist a decis să divorțeze de soția sa în 2012.

Fostul mijlocaș Michael Ballack, în vârstă de 44 de ani, este considerat unul dintre cei mai buni jucători germani din toate timpurile, având 98 de selecții la prima reprezentativă între anii 1999 și 2010.

ADVERTISEMENT

Ballack a luat primul trofeu cu Kaiserslautern

Ballack și-a împărțit cariera între cluburi din Germania și Chelsea Londra. El a ajuns pe Stamford Bridge în 2006 și a câștigat alături de londonezi șase trofee în cei patru ani cât a stat în Anglia.

Michael Ballack și-a început cariera la Chemnitzer FC și a jucat primul meci ca profesionist în 1995. La 26 martie 1996, mijlocașul a debutat pentru naționala U21 a Germaniei. După doi ani petrecuți la micuța Chemnitzer, Ballack a fost remarcat și transferat de FC Kaiserslautern.

ADVERTISEMENT

A câștigat titlul în Bundesliga de la primul său sezon în primul său sezon. După alți doi ani s-a mutat la Bayer Leverkusen pentru 4,1 milioane de euro, alături de care în sezonul 2001-2002 a terminat pe locul doi în Bundesliga, a jucat finală de Champions League și Cupa Germaniei și a fost om de bază la naționala Germaniei care a ajuns până în finala CM.

Cei mai frumoși ani i-a petrecut la Chelsea

Toate aceste performanțe au atras atenția celui mai titrat club din Bundesliga, Bayern Munchen reușind să-l transfere contra sumei de 12,9 milioane de euro, deși Ballack devenise interesante și pentru alte cluburi mari din Europa.

ADVERTISEMENT

Alături de bavarezi a reușit eventul în 2003, 20o5 și 2006 și a marcat 58 de goluri în cei patru ani petrecuți acolo. În vara lui 2006, imediat după ce a ratat un nou titlu mondial cu Germania, a plecat la Chelsea Londra.

Cu formația de pe Stamford Bridge a cucerit un titlu, trei Cupe, o Cupă a Ligii și o Supercupă a Angliei. De asemenea, a pus umărul ca Chelsea să ajungă în prima finală de Champions League din istorie. Pe plan internațional, Michael Ballack a jucat la Campionatele Europene din 2000, 2004 și 2008, și la Cupele Mondiale din 2002 și 2006.

ADVERTISEMENT