Sporturi

Fiul lui Michael Schumacher, Mick a ieșit campion mondial la Formula 3. Ce a declarat despre tatăl său!

13.10.2018 | 20:31
Fiul lui Michael Schumacher, Mick a ieșit campion mondial la Formula 3. Ce a declarat despre tatăl său!

Fiul lui Michael Schumacher a devenit campion mondial. În vârstă de 19 ani, Mick a câștigat trofeul de cel mai bun pilot la Formula 3. În ultima cursă a sezonului, pe circuitul de la Hockenheim, tânărul pilot german a terminat al doilea, dar marele rival britanicul Dan Ticktum a venit doar pe 7. Fiul lui Michael Schumacher a terminat cu 51 de puncte avans sezonul. Acum toată lumea se întreabă, când va ajunge Mick să concureze în competiția în care tatăl său a ieșit campion mondial de 7 ori. Formula 1.

Până la o eventuală participare în cea mai importantă competiție automobilistică din lume, Mick Schumacher a ținut să amintească că idolul său este chiar tatăl său, căruia speră să-i calce pe urme în ceea ce privește cariera. Cei de la Ferrari, echipa la care Michael Schumacher a făcut istorie au anunțat că sunt cu ochii pe tânărul german. “Cel mai important lucru e să-l lăsăm să crească, fără să punem presiune pe el. Cu un nume ca acesta, care a scris istorie pentru Ferrari, ușa de la Marranelo rămâne întotdeauna deschisă.” a declarat unul din șefii scuderiei.

Mick a fost pe pârtie cu tatăl său când a avut loc accidentul de la schi, în decembrie 2013

În timp ce fiul Mick Schumacher se bătea pentru titlul mondial, presa din Franța a aflat câteva detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher. Un apropiat al pilotului a dat informații celor de la Paris Match. “Schumacher începe să plângă în momentul în care lângă el apar cei mai apropiați membri ai familiei.” este declarația unui membru al familiei dată pentru publicația franceză.  “Realitatea e mult mai dureroasă. Trebuie să fim convinşi că nu-l vom mai vedea vreodată pe Michael. Poate muri în zece ani sau mâine!” a spus un alt apropiat pentru publicația France Dimanche. Cea care s-a bucurat cel mai mult de victoria lui Mick Schumacher a fost chiar sora sa, Gina Marie, care a și postat un clip pe twitter.

Mick Schumacher era alături de tatăl său pe pârtia din Meribel, în Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013, când Michael a avut accidentul de schi. Puștiul, care acum bate la porțile Formulei 1, avea atunci 14 ani.

  • 7 titluri de campion mondial de Formula 1 are Michael Schumacher 
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri