Sport

Fiul lui Narcis Răducan, operat cu succes după o accidentare gravă. Prima imagine cu Iustin de pe patul de spital. Foto exclusiv

Iustin, fiul lui Narcis Răducan, a fost operat cu succes după ce și-a rupt ligamentele încrucișate în ultimul meci al sezonului din SuperLiga.
28.05.2024 | 20:12
Fiul lui Narcis Raducan operat cu succes dupa o accidentare grava Prima imagine cu Iustin de pe patul de spital Foto exclusiv
Iustin Răducan s-a accidentat grav în ultimul meci al sezonului la Petrolul Ploiești. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Iustin Răducan s-a accidentat grav în Poli Iași – Petrolul, scor 2-0, în etapa a 9-a din play-out-ul SuperLigii. Fiul lui Narcis Răducan a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și va lipsi aproximativ o jumătate de an de pe teren. Atacantul a fost operat marți, 28 mai, iar FANATIK a aflat că intervenția a fost un real succes.

Fiul lui Narcis Răducan, operat cu succes după o accidentare gravă. Prima imagine cu Iustin de pe patul de spital

Iustin Răducan a fost introdus de antrenorul Laszlo Balint în minutul 86 al meciului pierdut de Petrolul, scor 0-2 cu Poli Iași în Copou. Atacantul în vârstă de 18 ani a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate de la genunchiul stâng, la o acțiune petrecută în careul moldovenilor.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Narcis Răducan a fost operat în cursul zilei de marți, 28 mai, de medicul primar ortoped, Ion Bogdan Codorean. Din informațiile FANATIK, intervenția chirurgicală a decurs foarte bine. În perioada următoare, Iustin Răducan va începe perioada de recuperare.

Tot în această vară, Iustin Răducan va susține examenul de Bacalaureat, după care examenul de admitere la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport. Iustin Răducan a fost transferat de Petrolul Ploiești la începutul sezonului 2023/2024.

ADVERTISEMENT
Iustin Răducan a fost operat după accidentarea de la genunchiul stâng. Foto: Fanatik.
Iustin Răducan a fost operat după accidentarea de la genunchiul stâng. Foto: Fanatik.

Iustin Răducan, contract până în 2028 cu Petrolul

Iustin Răducan s-a format la Sport Team București. În februarie 2022, CSA Steaua l-a luat pe atacantul central sub formă de împrumut până în vara anului 2023. În tricoul „militarilor”, Iustin Răducan a adunat 6 apariții, fără să marcheze vreun gol.

La începutul sezonului, Iustin Răducan a făcut pasul în SuperLiga la Petrolul Ploiești. Tânărul atacant a semnat un contract valabil pe 5 ani cu formația prahoveană. În actuala stagiune, Iustin Răducan a adunat 13 partide, fără să marcheze.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul este cotat de Transfermarkt.com la 100.000 de euro. Narcis Răducan, tatăl lui Iustin, a evoluat în carieră pentru echipe precum Steaua, Rapid sau Ceahlăul Piatra Neamț. În trecut, Narcis Răducan a fost directorul sportiv al celor de la FCSB.

„Sunt foarte mândru. N-a jucat atât de mult, dar e un tânăr în dezvoltare. Așa am gândit-o împreună, e un pas important. Sigur, fotbalul abia acum începe. Abia aștept să-l văd cum evoluează. 

ADVERTISEMENT

Sper să primească șanse să joace în Liga 1, e în cantonament cu ei, e un contract pe termen lung, e o investiție de ambele părți. Cei de la Petrolul îl știau foarte bine”, spunea Narcis Răducan despre fiul său, înainte ca acesta să debuteze la Petrolul în SuperLiga.

  • 30 iunie 2028 este data la care expiră contractul lui Iustin Răducan cu Petrolul
  • 100.000 de euro este cota de piață a lui Iustin Răducan, conform Transfermarkt.com.
ADVERTISEMENT
Tags: