News

Fiul lui Radu Mazăre a dezvăluit ce s-a întâmplat cu tatăl său în avion şi ce va face iubita fostului primar

22.05.2019 | 08:23
Fiul lui Radu Mazare a dezvaluit ce sa intamplat cu tatal sau in avion si ce va face iubita fostului primar
Radu Mazăre, împreună cu fiul său, Radu Mazăre Junior. Sursa foto:

Radu Mazăre Junior a vorbit despre clipele grele prin care a trecut tatăl său în ultimele zile. Fostul primar al Constanței a fost extrădat din Madagascar în noaptea de luni, 20 mai și în aceste momente se află la penitenciarul Rahova, unde va rămâne pentru o perioadă de 21 de zile, conform procedurii în astfel de cazuri.

Dezvăluirile lui Radu Mazăre Junior

Avionul cu care Radu Mazăre a fost adus în țară a făcut o escală la Paris, unde s-a urcat și fiul său, pentru a-i fi alături fostului edil în momentele dificile. Într-un interviu acordat recent, Radu Mazăre Junior a oferit detalii în legătură cu această experiență neplăcută, dezvăluind totodată și măsurile pe care le va lua iubita fostului primar al Constanței, rămasă în Madagascar.

Nu a fost o experiență foarte plăcută, pentru că nu am putut să vorbesc cu el. Mă mai uitam la el, i-am luat o sticlă de apă să i-o dau, dar mi s-a spus că nu am voie să i-o dau. Au venit stewardesele și au zis ele că se ocupă. Roxana (n.r. concubina lui Radu Mazăre) va depune un memoriu în care va povesti ce i s-a întâmplat tatălui meu în această perioadă. Acest memoriu va ajunge la prim-ministrul din Madagascar” , a declarat fiul lui Radu Mazăre, în cadrul unei emisiuni televizate.

Însoțit de un grup de polițiști, Radu Mazăre a fost adus în țară din Madagascar. Sursa foto:libertatea.ro
Însoțit de un grup de polițiști, Radu Mazăre a fost adus în țară din Madagascar. Sursa foto:libertatea.ro

Mesajul transmis de Radu Mazăre din închisoare: „Mă voi descurca onorabil și demn”

Prin intermediul avocatei sale, Radu Mazăre a ținut la rândul său să transmită un mesaj opiniei publice. În textul redactat sub forma unei scrisori, fostul primar al Constanței precizează că este gata să își ispășească pedeapsa cu demnitate, iar condițiile din închisorile românești nu îl sperie absolut deloc, ținând cont de experiența trăită în Madagascar.

După ce am făcut pușcărie în Madagascar, acolo unde apelul deținuților se făcea într-o curte cu pământ și mizerie pe jos , unde 1400 de oameni stăteam în genunchi și cu mâinile la ceafă, fără paturi și toalete, crede oare cineva că nu o să supraviețuiesc în pușcăriile din România? Mă voi descurca onorabil și demn! Amintirile și iubirea nu mi le poate lua nimeni!”  , a transmis acesta, în comunicatul dat publicității de avocata sa.

Tags: